Van Hilligaertstraat 250

1072 PM, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

***English version below*** Op perfecte locatie in de Pijp ligt dit charmante appartement met balkon op het zuiden. De woning beschikt maar liefst over drie slaapkamers en is recent grotendeels gerenoveerd. Omgeving: Het appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie in de wijk de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid, nabij...

Volledige beschrijving

***English version below***

Op perfecte locatie in de Pijp ligt dit charmante appartement met balkon op het zuiden. De woning beschikt maar liefst over drie slaapkamers en is recent grotendeels gerenoveerd.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie in de wijk de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid, nabij tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige restaurantjes en cafés aan bijvoorbeeld het Cornelis Troostplein, de Ferdinand Bolstraat, de Ceintuurbaan en het Roelof Hartplein. Natuurlijk ook om de hoek van de Albert Cuypmarkt en het fijne Sarphatipark. Openbaar vervoer is nabij, o.a. Noord-Zuidlijn en het NS station RAI. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Indeling:
Entree en trappenhuis, toegang tot de woning op de tweede verdieping: gang, garderobe/opbergkast, toilet met fontein, woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde, vernieuwde badkamer met ligbad, wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine en droger. Aan de achterzijde zijn drie slaapkamers gelegen en hier is ook de toegang naar het balkon. Vanaf het zonnige balkon (zuid) is er heerlijk uitzicht over de rustige binnentuinen. Op de zolderverdieping is nog een ruime eigen berging.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 52 m2, berging ca. 7 m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Balkon: 4 m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Eigen berging op de zolderetage
– Mogelijkheid vergroten slaapkamer door verwijderen tussenwand tussen linkerslaapkamer en de middelste kamer
– Geheel voorzien van isolerende beglazing
– Nieuwe c.v.-ketel, elektrische installatie en badkamer (2018)
– Gemeentemonument
– Actieve Vereniging van Eigenaren, professioneel beheerd
– Maandelijkse VvE bijdrage € 104,33
– Gemeentelijke erfpachtgrond, canon afgekocht tot 15 juni 2054, aanvraag eeuwigdurend is aangevraagd in 2019
– Oplevering in overleg

———-
This charming apartment with south-facing balcony is situated at a perfect location in De Pijp. The property has three bedrooms and has recently been renovated.

Surroundings:
The apartment is located in a very popular location in the Pijp district in Amsterdam Oud-Zuid, near numerous shops for groceries, cozy restaurants and cafés on, for example, the Cornelis Troostplein, the Ferdinand Bolstraat, the Ceintuurbaan and the Roelof Hartplein. Of course also around the corner from the Albert Cuyp market and the lovely Sarphatipark. Public transport is nearby, including the North-South line and the NS station RAI. The accessibility with your own transport is also excellent. Easy access to the ring road (A2 and A10).

Layout:
Entrance and common staircase, entrance to the apartment on the second floor: corridor, wardrobe / storage cupboard, toilet with fountain, living room with open plan kitchen located at the front side, renovated bathroom with bath, washbasin furniture and connection for washing machine and dryer. At the back side there are three bedrooms and here is also the access to the balcony. From the sunny balcony (south) there is a wonderful view over the quiet inner gardens. On the attic floor there is a large private storage room.

Particularities:
– Living area: 52 m2, storage room approx. 7 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Balcony: 4 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Own storage room at the top floor
– Possibility of enlarging the bedroom by removing the partition between the left bedroom and the middle room
– Fully equipped with double glass
– New central heating boiler, electrical installation and bathroom (2018)
– Municipal monument
– Active Owners Association, professionally managed
– Monthly VvE contribution € 104.33
– Municipal leasehold land, canon paid for until 15th of June 2054, an application for perpetual application was made in 2019
– Delivery in consultation

Kenmerken

Bijzonderheden
Monument
Ligging
In woonwijk
Inhoud
129 m3
Woonoppervlakte
52 m2
Bouwjaar
1923
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2018

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij