Van Reigersbergenstraat 87-1

1052 SX, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

***English translation below*** Verzorgd, mooi afgewerkt en licht appartement op de eerste verdieping gelegen op een gewilde plek in de Frederik Hendrikbuurt aan de rand van de Jordaan. Indeling: Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de eerste verdieping de entree van het appartement. Je komt binnen in de hal...

Volledige beschrijving

***English translation below***

Verzorgd, mooi afgewerkt en licht appartement op de eerste verdieping gelegen op een gewilde plek in de Frederik Hendrikbuurt aan de rand van de Jordaan.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de eerste verdieping de entree van het appartement. Je komt binnen in de hal met toegang naar de ruime slaapkamer aan de voorzijde en naar de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De (woon)keuken is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Tevens is er in de keuken ruimte voor de eettafel. De woonkamer is zeer licht en geeft uitzicht door de straat naar de Kostverlorenvaart. Er is een tweede slaapkamer aan de achterzijde welke thans in gebruik is als kinderkamer. Er is een “tussenruimte” tussen keuken en woonkamer welke nu gebruikt wordt als speelruimte.

Op de zolderverdieping bevindt zich nog een berging van 11 m2.

Omgeving:
Op een toplocatie, in een rustige straat in de Frederik Hendrikbuurt nabij het Westerpark en de Jordaan, ligt dit fijne appartement. Op en rond dit plein en in de directe omgeving -zoals de Kinkerbuurt met de Ten Katemarkt en Foodhallen- vind je winkels voor de dagelijkse benodigdheden en eindeloos veel leuke cafés, restaurantjes en terrassen. Op loopafstand van de Jordaan! Elke zaterdag en maandag zijn er gezellige markten op de Noordermarkt en op de aangrenzende Westerstraat en Lindengracht. Ook ben je zo in de winkelstraat Haarlemmerdijk. Tevens ben je met enkele minuten in het populaire en groene Westerpark of voor cultuur op het Westergasterrein met vele festivals en evenementen. In de nabije omgeving vind je verder diverse (basis)scholen, het Marnixbad, speeltuinen en sportscholen. De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto; tram- en buslijnen maar ook treinstation Sloterdijk en het Centraal Station zijn nabij. Ook Amsterdam Noord is eenvoudig te bereiken middels de IJ-veren (pontjes). Er is een goede verbinding met verschillende uitvalswegen naar o.a. de Ring A10 en de A2.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 67 m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Eigen berging: 11 m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Erfpacht, afgekocht tot 1 januari 2046
– Dubbel glas
– Maandelijkse bijdrage aan de VvE € 176,51
– Oplevering in overleg

***English text***

Well-kept, beautifully finished and light apartment on the first floor located in a popular location in the Frederik Hendrikbuurt on the edge of the Jordaan.

Layout:
Through the common staircase you reach the entrance of the apartment on the first floor. You enter the hall with access to the spacious bedroom at the front and to the bathroom with walk-in shower, sink and toilet. The (living) kitchen is situated at the rear and has various built-in appliances. In the kitchen is also room for the dining table. The living room is very light and gives a view through the street to the Kostverlorenvaart. There is a second bedroom at the rear which is currently used as a nursery. There is a “interspace” between kitchen and living room which is now used as a playroom.

On the top floor there is a storage room of 11 m2.

Surroundings:
In a prime location, in a quiet street in the Frederik Hendrikbuurt near the Westerpark and the Jordaan, is this nice apartment. On and around this square and in the immediate vicinity – such as the Kinkerbuurt with the Ten Katemarkt and Foodhallen – you will find shops for daily necessities and endless many nice cafés, restaurants and terraces. Within walking distance of the Jordaan! Every Saturday and Monday there are pleasant markets on the Noordermarkt and on the adjacent Westerstraat and Lindengracht. You can also easily reach the Haarlemmerdijk shopping street. You are also in a few minutes in the popular and green Westerpark or for culture on the Westergasterrein with many festivals and events. In the vicinity you will also find various (primary) schools, the Marnix pool, playgrounds and gyms. The property is easily accessible by both public transport and by car; tram and bus lines but also Sloterdijk train station and Central Station are nearby. Amsterdam North is also easily accessible via the IJ-springs (ferries). There is a good connection with various roads to, among others, the Ring A10 and the A2.

Particularities:
– Living area: 67 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Own storage: 11 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Leasehold paid of till januari 2046
– Double glass
– Monthly contribution to the VvE € 176.51
– Delivery in consultation

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
173 m3
Woonoppervlakte
67 m2
Bouwjaar
1898
Energieklasse
E
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2002

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij