Von Zesenstraat 129

1093 AV, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

***English text below*** Per direct beschikbaar: Dit ruime 3-kamerappartement van ca. 80m² gelegen op de eerste verdieping met balkon op het zonnige zuiden. De woning is gelegen in het kloppend hart van de Dapperbuurt. Indeling: Middels de gemeenschappelijke entree bereik je het appartement op de eerste verdieping. Hal met toegang...

Volledige beschrijving

***English text below***

Per direct beschikbaar: Dit ruime 3-kamerappartement van ca. 80m² gelegen op de eerste verdieping met balkon op het zonnige zuiden. De woning is gelegen in het kloppend hart van de Dapperbuurt.

Indeling:
Middels de gemeenschappelijke entree bereik je het appartement op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft een prettig uitzicht over de straat. De keuken is eveneens aan de voorzijde is voorzien van een simpel keukenblok. Vanuit de keuken toegang naar het balkon op het zuiden. Aan de achterzijde twee ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er is een separaat toilet. De meterkast bevindt zich in de hal en er is een ruime berging in de onderbouw.

Omgeving:
Deze buurt staat garant voor gezellige eetcafés, restaurants, de Dappermarkt (beste markt van Nederland 2006) en met een diversiteit aan winkels zit u hier dus perfect. Voor recreatie bent u in deze buurt ook aan het juiste adres, zo bevinden zich op steenworp afstand het Oosterpark, Tropenmuseum, Artis en nog veel meer bezienswaardigheden. Met een ruime keuze aan openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de buurt is de bereikbaarheid uitstekend. Mede door deze ligging is de straat zeer in trek.

Bijzonderheden:
– Per direct beschikbaar;
– Woonoppervlakte ca. 80m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Voormalige huurwoning van De Key;
– Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
– Gemeentelijke erfpachtgrond, canon is afgekocht t/m 30 november 2038;
– Actieve VvE professionele beweerde VvE
– Maandelijkse bijdrage VvE € 116,07
– Vaste projectnotaris: Spier en Hazenberg Notarissen.

Bel snel voor het maken van een afspraak en wij zien je graag op de Von Zesenstraat!

***Englisch tekst***
Available immediately: This spacious 3-room apartment of approximately 80m² located on the first floor with a balcony on the sunny south. The property is located in the beating heart of the Dapperbuurt.

Layout:
Through the common entrance you reach the apartment on the first floor. Hall with access to all rooms. The spacious light living room is located at the front and gives a pleasant view over the street. The kitchen is also on the front with a simple kitchen block. From the kitchen access to the south-facing balcony. At the rear two spacious bedrooms. The bathroom has a shower, sink and washing machine connection. There is a separate toilet. The meter cupboard is located in the hall and there is a large storage room in the basement.

Surroundings:
This neighborhood guarantees cozy eateries, restaurants, the Dappermarkt (best market in the Netherlands 2006) and with a variety of shops you are in the perfect place. For recreation you are also in the right place in this neighborhood, for example the Oosterpark, Tropenmuseum, Artis and many more sights are just a stone’s throw away. With a wide choice of public transport and NS station Muiderpoort and various roads in the area, accessibility is excellent. Partly due to this location, the street is very popular.

Particularities:
– Available immediately;
– Living area approx. 80m2 (according to NVM measurement instruction)
– Fully equipped with double glazing
– Former rental home of De Key;
– Property can only be purchased for self-occupancy (or parents for children);
– 2-year anti-speculation clause applicable;
– Municipal leasehold land, canon has been bought up to November 30, 2038;
– Active VvE professional claimed VvE
– VvE monthly contribution € 116,07
– Permanent project notary: Spier and Hazenberg Notarissen.

Call quickly to make an appointment and we look forward to seeing you at Von Zesenstraat!

Kenmerken

Bijzonderheden
Kluswoning
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
235 m3
Woonoppervlakte
80 m2
Bouwjaar
1983
Energieklasse
B
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2006

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij