Wijnand Nuijenstraat 131

1061 WB, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Ruimte, rust en het Rembrandtpark om de hoek! Dit fijne 3/4-kamer appartement op de tweede verdieping van een mooi appartementencomplex met een ruim balkon op het Westen is nu beschikbaar. Het complex is opgeleverd in 2006 en is van alle gemakken voorzien. Indeling Het complex heeft een...

Volledige beschrijving

**English text below**
Ruimte, rust en het Rembrandtpark om de hoek! Dit fijne 3/4-kamer appartement op de tweede verdieping van een mooi appartementencomplex met een ruim balkon op het Westen is nu beschikbaar. Het complex is opgeleverd in 2006 en is van alle gemakken voorzien.

Indeling
Het complex heeft een mooie en ruime entree met bellentableau, brievenbussen, invalidenlift, trappenhuis en lift. Op de tweede verdieping kom je bij het appartement, waar je binnenstapt in een ruime hal. Direct aan je linkerkant is er een ruime bergingskast met verwarmingsinstallatie. Wanneer je door loopt kom je in de ruime en lichte eetkamer. Deze ruimte is tevens gemakkelijk om te vormen tot extra slaapkamer. De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer en keuken. De woonkamer, gesitueerd aan de voorzijde, biedt toegang tot het woningbrede balkon op het Westen, en is door de grote raampartijen zeer licht. De keuken biedt veel opberg en werk ruimte en heeft apparatuur zoals vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-oven, fornuis en afzuigkap.
Aan de voorzijde van de woning is een ruime slaapkamer te vinden die tevens toegang biedt tot het balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is van goed formaat. De nette badkamer is voorzien van inloop regendouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Er is een separaat toilet met fontein.

In de onderbouw is er een ruime eigen berging te vinden met voldoende ruimte voor opslag en fietsen. Deze berging is binnendoor te bereiken middels een trap met fietsgoot. Tevens is er een parkeerdek aanwezig, waar een eigen parkeerplaats is gevestigd.

Omgeving
De Wijnand Nuijenstraat ligt op een mooie en verzorgde locatie vlakbij het Rembrandtpark, waar je zomers op de daar aan gegeven plekken kunt barbecueën. Er zijn niet alleen genoeg scholen, supermarkten en zelfs een ziekenhuis binnen handbereik, ook zijn er leuke restaurants en cafés te vinden, zoals Floor 17 en een TonTon club. Maar ook het centrum is niet ver. In minder dan 20 minuten fietsen sta je op de Dam en in minder dan een kwartier op het Museumplein. Daarbij is ook het openbaar vervoer goed te bereiken. Zowel metro-, bus- als tramhaltes zijn op loopafstand te vinden.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca. 87 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Balkon: ca. 13m2
– Balkon op het Westen
– Eigen parkeerplaats
– Opgeleverd 2006
– Berging in de onderbouw
– Mogelijkheid voor het creëren van een 3e slaapkamer
– Actieve professionele VvE, maandelijkse bedrage € 146,23
– Erfpacht afgekocht tot 01-09-2054
– Oplevering in overleg

**English text**
Space, tranquility and the Rembrandtpark around the corner! This nice 3/4-room apartment on the second floor of a beautiful apartment complex with a spacious balcony on the West is now available. The complex was completed in 2006 and is fully equipped.

Layout
The complex has a beautiful and spacious entrance with doorbells, mailboxes, lift for the disabled, staircase and elevator. On the second floor you come to the apartment, where you enter a spacious hall. Immediately on your left there is a large storage cupboard with heating installation. When you walk through you enter the spacious and bright dining room. This space is also easy to convert into an extra bedroom. The dining room is open to the living room and kitchen. The living room, located at the front, provides access to the house-wide balcony on the West, and is very light due to the large windows. The kitchen offers plenty of storage and work space and has appliances such as a dishwasher, fridge-freezer, combi oven, stove and extractor.
At the front of the house is a spacious bedroom that also provides access to the balcony. The second bedroom is located at the rear of the house and is a good size. The neat bathroom has a walk-in rain shower, sink and connection for the washing machine and dryer. There is a separate toilet with a washbasin.

In the basement there is a spacious private storage room with enough space for storage and bicycles. This storage room can be reached through a staircase with a bicycle gutter. There is also a parking deck, where a private parking space is located.

Surroundings
The Wijnand Nuijenstraat is in a beautiful and well-kept location near the Rembrandt Park, where you can barbecue in the designated places in the summer. There are not only enough schools, supermarkets and even a hospital within easy reach, there are also nice restaurants and cafes, such as Floor 17 and a TonTon club. But the center is not far either. In less than 20 minutes cycling you are on Dam Square and in less than fifteen minutes on Museumplein. Public transport is also easily accessible. Metro, bus and tram stops are within walking distance.

Particularities
– Living area: approx. 87 m2 (NVM measurement report available)
– Balcony: approx. 13m2
– West-facing balcony
– Own parking space
– Delivered in 2006
– Storage in the basement
– Possibility to create a 3rd bedroom
– Active professional VvE, monthly amount € 146.23
– Annual lease payments surrendered until 01-09-2054
– Delivery in consultation

Kenmerken

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
230 m3
Woonoppervlakte
87 m2
Bouwjaar
2006
Energieklasse
A
Soort
Portiekflat
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2006

Op de kaart

Voorzieningen

Supermarkten
Winkels
Restaurants

Scholen

Scholen
Middelbare- / Hoge school

Openbaar vervoer

Bus halte
Treinstation
De informatie getoond komt direct vanuit Google, Mooijekind Vleut is niet verantwoordelijk voor incorrecte informatie.

Buurtinformatie

13355 Inwoners
6520 Man / 6835 Vrouw

Gemiddelde inkomen

Nog geen informatie beschikbaar

Samenstelling huishoudens (%)
Alleenstaand
58
Zonder kinderen
18"
Met kinderen
24
Leeftijdsopbouw
15
0-14
21
15-24
40
25-44
16
45-64
8
65+