Wijnand Nuijenstraat 133

1061 WB, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

*** English tekst below *** Gezellig, licht en ruim 3/4-kamer hoekappartement op de eerste verdieping van een mooi appartementencomplex. Een ruim balkon op het westen over de volle breedte van het appartement. Hier kunt u heerlijk genieten van de middagzon. Indeling Gezamenlijk entree is ruim en licht en geeft toegang...

Volledige beschrijving

*** English tekst below ***

Gezellig, licht en ruim 3/4-kamer hoekappartement op de eerste verdieping van een mooi appartementencomplex. Een ruim balkon op het westen over de volle breedte van het appartement. Hier kunt u heerlijk genieten van de middagzon.

Indeling
Gezamenlijk entree is ruim en licht en geeft toegang tot de bergingen, trappenhuis en lift. Er zijn in dit gedeelte drie appartementen te vinden. U komt binnen in de ruime hal die toegang biedt tot alle ruimtes van de woning. Aan de voorzijde van het appartement is het zitgedeelte gesitueerd, welke grenst aan het ruime balkon. Er is een half open keuken die onder andere is voorzien van een gaskookplaat en koel/vriescombinatie. Aan de achterzijde is nu de eetkamer, welke ook eenvoudig kan worden veranderd naar slaap- of werkkamer. De badkamer, voorzien van douche, wastafel, wasmachine aansluiting en radiator, is praktisch ingericht en er is een separaat toilet. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heeft u tevens toegang tot het balkon.

Omgeving
De Wijnand Nuijenstraat ligt op een mooie en verzorgde locatie vlakbij het Rembrandtpark, waar je zomers op de daar aan gegeven plekken kunt barbecueën. Er zijn niet alleen genoeg scholen, supermarkten en zelfs een ziekenhuis binnen handbereik, ook zijn er leuke restaurants en cafés te vinden, zoals Floor 17 en een TonTon club. Maar ook het centrum is niet ver. In minder dan 20 minuten fietsen sta je op de Dam en in minder dan een kwartier op het Museumplein. Daarbij is ook het openbaar vervoer goed te bereiken. Zowel metro-, bus- als tramhaltes zijn op loopafstand te vinden.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: 88 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Balkon op het westen
– Opgeleverd 2006
– Energielabel A
– Berging in de onderbouw
– Mogelijkheid voor het creëren van een 3e slaapkamers
– Actieve professionele VvE, maandelijkse bedragen € 134,28
– Erfpacht afgekocht tot 01-09-2054

*** English tekst below ***

Cozy, bright and spacious 3/4-room corner apartment on the first floor of a beautiful apartment complex. A spacious west-facing balcony over the full width of the apartment. Here you can enjoy the afternoon sun.

Layout
Common entrance is spacious and light and gives access to the storage rooms, stairwell and elevator. There are three apartments in this section. You enter the spacious hall that provides access to all areas of the house. The seating area is located at the front of the apartment, which is adjacent to the spacious balcony. There is a semi-open kitchen which is equipped with a gas hob and fridge / freezer combination. At the rear is now the dining room, which can also be easily changed into a bedroom or office. The bathroom, with shower, sink, washing machine connection and radiator, is practically furnished and there is a separate toilet. There is a spacious bedroom at the front and at the rear. From the bedroom at the front you also have access to the balcony.

Surroundings
The Wijnand Nuijenstraat is in a beautiful and well-kept location near the Rembrandtpark, where you can barbecue in the designated areas in the summer. Not only are there enough schools, supermarkets and even a hospital within easy reach, there are also nice restaurants and cafes, such as Floor 17 and a TonTon club. But the center is also not far. You can be on the Dam in less than 20 minutes by bike and on the Museumplein in less than fifteen minutes. Public transport is also easily accessible. Metro, bus and tram stops can be found within walking distance.

Particularities
– Living area: 88 m2 (NVM measurement report available)
– West-facing balcony
– Completed 2006
– Energy label A
– Storage in the basement
– Possibility to create a 3rd bedroom
– Active professional Owners Association, monthly amounts € 134.28
– Annual lease payments surrendered to 01-09-2054

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
206 m3
Woonoppervlakte
88 m2
Bouwjaar
2004
Energieklasse
A
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2005
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Arnold-Zuidema-Makelaar-Amsterdam

Geïnteresseerd? Neem contact op

Arnold Zuidema

020 - 800 23 83 06 - 53 67 24 84 Mail Arnold Zuidema
Deel via WhatsApp

Op de kaart

Voorzieningen

Supermarkten
Winkels
Restaurants

Scholen

Scholen
Middelbare- / Hoge school

Openbaar vervoer

Bus halte
Treinstation
De informatie getoond komt direct vanuit Google, Mooijekind Vleut is niet verantwoordelijk voor incorrecte informatie.

Buurtinformatie

5940 Inwoners
2930 Man / 3010 Vrouw

Gemiddelde inkomen

19900,-
Samenstelling huishoudens (%)
Alleenstaand
39
Zonder kinderen
20"
Met kinderen
41
Leeftijdsopbouw
20
0-14
16
15-24
35
25-44
21
45-64
8
65+