Missiehuispad 12

1985 GS, DRIEHUIS NH

Vraagprijs € 910.000,- v.o.n.

Beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele hoekherenhuis met een woonoppervlakte van circa 164 m2 ligt ten zuiden van en heeft uitzicht op de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft de entree in de prachtige zijgevel met expressieve details in het metselwerk, Franse balkons en nestkasten voor diverse vogels. De tuinen op...

Volledige beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele hoekherenhuis met een woonoppervlakte van circa 164 m2 ligt ten zuiden van en heeft uitzicht op de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft de entree in de prachtige zijgevel met expressieve details in het metselwerk, Franse balkons en nestkasten voor diverse vogels.

De tuinen op het noorden en zuiden krijgen groene perceelafscheidingen en een berging met Sedum dak passend binnen het ontwerp met traditioneel metselwerk en houten details.

Het hoekherenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte dak komen zonnepanelen.

Kenmerken

Inhoud
495 m3
Woonoppervlakte
164 m2
Perceeloppervlakte
264 m2
Bouwjaar
2023
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
81 m2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij