Amerikaweg 136

2035 RA, HAARLEM

Huurprijs € 1.706,- p.m.

Beschrijving

NU MET HOGE HUURKORTING! 1½ maandhuur korting, verspreid over het 1e jaar. Voor Amerikaweg 136 betaal je het eerste jaar € 1.706,25 per maand Ná het eerste jaar betaal je € 1.950,00 per maand (exclusief servicekosten € 60,- en parkeerkosten € 100,-) INSCHRIJVEN VIA ‘HURENINELEMENTS.NL’ PER DIRECT BESCHIKBAAR Comfortabel wonen...

Volledige beschrijving

NU MET HOGE HUURKORTING!
1½ maandhuur korting, verspreid over het 1e jaar.
Voor Amerikaweg 136 betaal je het eerste jaar € 1.706,25 per maand
Ná het eerste jaar betaal je € 1.950,00 per maand
(exclusief servicekosten € 60,- en parkeerkosten € 100,-)

INSCHRIJVEN VIA ‘HURENINELEMENTS.NL’
PER DIRECT BESCHIKBAAR

Comfortabel wonen in een energiezuinig nieuw huurappartement, op 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem en vlakbij uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam?
Het kan in nieuwbouwproject ELEMENTS in Haarlem.

KOM NAAR HET WEKELIJKSE OPEN HUIS OP VRIJDAG IN DE MODELWONING
De modelwoning aan Amerikaweg 26 is voorzien van meubilair en een laminaatvloer. Zo kun je je goed voorstellen hoe jouw spullen in de woning passen.
Elke vrijdag is er een open huis dat je vrijblijvend kan bezoeken. Kijk voor de actuele planning op de projectwebsite ‘HURENINELEMENTS.NL’.

AMERIKAWEG 136; EEN RUIME MAISONNETTE MET 2 SLAAPKAMERS
De maisonnette aan Amerikaweg 136 heeft een oppervlakte van 108 m2, verdeeld over 2 woonlagen. Op de begane grond is een fijne leefruimte met moderne open keuken en toegang tot het ruime balkon van 10 m2.
Het balkon is gelegen op het Westen en grenst aan het park tussen de gebouwen van Elements. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging voor de wasapparatuur.
Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats in de parkeerkelder en een externe berging in de kelder. De woning is gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en een individuele warmtekoude-opslag.

*Getoonde foto’s tonen de modelwoning aan Amerikaweg 130 en dienen slechts ter impressie.

ELEMENTS IN HAARLEM; NIEUWBOUW IN EEN PARKACHTIG GEBIED
Elements is gebouwd op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek, in het zuidoosten van Haarlem. De nieuwe woonbuurt krijgt zowel koop- als huurwoningen.
De gebouwen staan met hun ‘voeten’ in een parkachtig gebied, waar je je buren kunt ontmoeten of lekker van de zon kunt genieten.
Auto’s? Die verdwijnen uit het zicht, in een met hout en klimplanten ‘beklede’ parkeergarage met 79 parkeerplaatsen voor huurders. In de parkeergarage van gebouw Amerika is nog eens plek voor 52 auto’s.

WONEN IN HAARLEM, MET ALLES BINNEN HANDBEREIK
Elements is onderdeel van de grote gebiedsontwikkeling ‘Stad tussen de bomen’ in Haarlem. Je woont hier nabij winkelcentrum Schalkwijk, dat helemaal vernieuwd wordt.
Je vindt hier winkels voor de dagelijkse boodschappen, en binnenkort ook een food hal. Ook worden veel nieuwe woningen toegevoegd aan het gebied, waardoor de omgeving extra levendig wordt.
De nieuwe bioscoop en de snelle busverbinding naar Amsterdam maken het nog aantrekkelijker. Bovendien is het slechts tien minuten fietsen naar de sfeervolle, historische binnenstad van Haarlem.

INTERESSE?
– Schrijf je NU in via HURENINELEMENTS.NL
– Voordat je je inschrijving start, kun je via de huurcalculator op de projectsite berekenen wat je maximaal aan huur kunt uitgeven.
– De woningen zijn PER DIRECT beschikbaar.
– Om het je nog aantrekkelijker te maken hebben we een voorstel: als je nú een woning huurt, betaal je het eerste jaar een lagere huurprijs (een korting van 1 ½ maand huur verspreid over 12 maanden).
Ná het eerste jaar betaal je de reguliere huurprijs.

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
321 m3
Woonoppervlakte
108 m2
Bouwjaar
2023
Energieklasse
A+++
Soort
Maisonnette
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij