Anthony Roodvoetsstraat 103

2035 PW, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Riant 4-kamer appartement! Nieuwbouw, 2 balkons op het westen, 3 slaapkamers, 2x een separaat toilet, badkamer, interne berging, eigen parkeerplaats. Waar? In Haarlem Zuid, aan de entree van Boerhaavewijk: zeer goed bereikbaar, scholen, winkels, sport en ov in de buurt. In het opkomende Haarlem-Zuid, aan de entree van de Boerhaavewijk,...

Volledige beschrijving

Riant 4-kamer appartement! Nieuwbouw, 2 balkons op het westen, 3 slaapkamers, 2x een separaat toilet, badkamer, interne berging, eigen parkeerplaats. Waar? In Haarlem Zuid, aan de entree van Boerhaavewijk: zeer goed bereikbaar, scholen, winkels, sport en ov in de buurt.

In het opkomende Haarlem-Zuid, aan de entree van de Boerhaavewijk, wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van een bijzonder woonplan genaamd HAAVE. In het deels door water omsingelde nieuwbouwproject vind je straks royale koop- en huurappartementen, comfortabele grachtenwoningen, split level-stadswoningen en een woonblok dat in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is uitgegeven. De grote variatie aan fraaie architectuur, indelingen, woningtypen, ligging en grootte maakt van HAAVE een heerlijk gemixte en gezellige woonbuurt, die perfect past bij je moderne leven in de stad.

Dit riante appartement vind je op de zesde verdieping van het appartementencomplex. Vanuit de hal bereik je alle vertrekken van de woning. Er is een een royale, lichte woonkamer en er zijn maar liefst drie ruime slaapkamers. Verder zijn in de woning de badkamer en twee toiletten inbegrepen. Je kunt daarbij opties kiezen die aansluiten bij jouw woonwensen. Het appartement beschikt over twee balkons en daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de gezellige collectieve binnentuin. Het plan HAAVE wordt grotendeels omzoomd door water. Hierdoor ontstaat een veilige en intieme woonbuurt met veel ruimte voor ontmoeting en spelen. De locatie van HAAVE is ideaal: straks sta je vanuit je splinternieuwe appartement binnen 10 minuten in het bruisende, historische centrum van Haarlem en in 30 minuten in het centrum van Amsterdam. Maar natuurlijk heb je alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen ook gewoon dichtbij.
Kortom, knus en gelukkig wonen. HAAVE has it all!

Goed om te weten
* De bouw is reeds gestart
* Betreft bouwnummer 48
* Op de 6e verdieping
* Gasloos wonen
* Volledig geïsoleerd
* PV-panelen voor energie opwekking
* Woonoppervlakte van 162 m2
* Ligging balkons: West
* Fietsenberging in de kelder
* Eigen parkeerplaats
* Goed bereikbaar

Parterre
Gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen

Zesde verdieping
Hal. Separaat toilet. Riante woonkamer met ruimte voor open keuken. Toegang tot balkon. Technische ruimte. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde. Eén ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon. Separaat toilet. Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

Voor bouwnummer 48 is het mogelijk om via een VR tour een kijkje te nemen in de woning.
Bekijk deze VR tour via de onderstaande link:
https://vr.puurbeeld.nl/klanten/bemog/bemog_haarlem_bnr48/tour.html?utm_source=nieuwsbrief+&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwbouwnederland

Kenmerken

Ligging
Aan water, In woonwijk
Inhoud
445 m3
Woonoppervlakte
162 m2
Bouwjaar
2022
Soort
Portiekflat
Woonlaag
7
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij