Anthony Roodvoetsstraat 65

2035 PW, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Lekker licht en modern appartement op de derde verdieping van nieuwbouwcomplex HAAVE. Luxe afwerking. Met zonnig balkon op het zuidwesten en 2 slaapkamers. Berging, parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain. Nieuwbouw, volledig geïsoleerd en gasloos; helemaal future proof dus! Aan de entree van de Boerhaavewijk (Haarlem-Zuid). Dit jongste stadsdeel...

Volledige beschrijving

Lekker licht en modern appartement op de derde verdieping van nieuwbouwcomplex HAAVE. Luxe afwerking. Met zonnig balkon op het zuidwesten en 2 slaapkamers. Berging, parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain. Nieuwbouw, volledig geïsoleerd en gasloos; helemaal future proof dus! Aan de entree van de Boerhaavewijk (Haarlem-Zuid).

Dit jongste stadsdeel is breed opgezet en er is veel groen te vinden in de omgeving. Daarnaast zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportscholen en zorgvoorzieningen ook dichtbij, wel zo gemakkelijk. En binnen 10 fietsminuten sta je midden in het bruisende centrum van Haarlem. Ook het openbaar vervoer (busverbindingen) bevindt zich in de omgeving en met de auto ben je snel in Amsterdam of aan de kust van Zandvoort.

Het nieuwbouwproject
Dit appartement (bouwnummer 29) is onderdeel van het nieuwbouwproject HAAVE. In het door water omsingelde plan HAAVE vind je straks royale koop- en huurappartementen, comfortabele grachtenwoningen en split level-stadswoningen. De veilige en intieme woonbuurt heeft veel ruimte voor ontmoeting en spelen. Geniet van de prachtige collectieve binnentuin of het groene parkje dat tussen de plandelen wordt aangelegd.

Goed om te weten:
* Gasloos wonen
* Aandeel in zonnepanelen
* De woning wordt aangesloten op een WKO installatie (huur)
* Voorzien van vloerverwarming en koeling
* De bouw is reeds gestart, verwachte oplevering 3e kwartaal 2023
* VvE bijdrage ca. € 160,- p/m
* Woonoppervlakte ca. 99 m2 (meetrapport aanwezig)
* 2 slaapkamers
* Luxe afwerking badkamer
* Ligging op de derde verdieping met ruim balkon op het zuidwesten
* Berging en parkeerplaats in het souterrain
* Gemeenschappelijke fietsenstalling
* Gezamenlijke binnentuin

Begane grond
Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Derde verdieping
Entree appartement via hal met toegang naar alle vertrekken. Wasruimte/berging voorzien van wasmachine-/droger aansluiting. Technische ruimte. Lichte woonkamer met ruimte voor een open keuken met eiland (keuken dient zelf geplaatst te worden) en toegang tot het ruime balkon. Luxe badkamer met onder andere een infrarood douche en wastafelmeubel met dubbele spoelbak. Separaat toilet met fontein. Twee slaapkamers.

Deelauto’s
In het openbaar gebied zullen 2 parkeerplaatsen worden gereserveerd voor deelauto’s, die beschikbaar zijn voor alle bewoners van HAAVE. Er is gekozen voor 2 deelauto’s, die uitstekend te gebruiken zijn voor het stadsverkeer. Het bedrijf ‘JustGo’ is leverancier van deze voertuigen.

Kenmerken

Ligging
Aan water, In woonwijk
Inhoud
329 m3
Woonoppervlakte
99 m2
Bouwjaar
2022
Energieklasse
A+++
Soort
Galerijflat
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij