Anthony Roodvoetsstraat 79

2035 PW, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Modern en lekker licht appartement op de vierde verdieping van nieuwbouwcomplex. Luxe afwerking. Met zonnig balkon op het westen en 3 slaapkamers. Inpandige berging en ook nog een in het souterrain. Eigen parkeerplaats in het souterrain. Nieuwbouw, volledig geïsoleerd en gasloos; helemaal future proof dus! Aan de entree van de...

Volledige beschrijving

Modern en lekker licht appartement op de vierde verdieping van nieuwbouwcomplex. Luxe afwerking. Met zonnig balkon op het westen en 3 slaapkamers. Inpandige berging en ook nog een in het souterrain. Eigen parkeerplaats in het souterrain. Nieuwbouw, volledig geïsoleerd en gasloos; helemaal future proof dus! Aan de entree van de Boerhaavewijk (Haarlem-Zuid).

Dit jongste stadsdeel is breed opgezet en er is veel groen te vinden in de omgeving. Daarnaast zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportscholen en zorgvoorzieningen ook dichtbij, wel zo gemakkelijk. En binnen 10 fietsminuten sta je midden in het bruisende centrum van Haarlem. Ook het openbaar vervoer (busverbindingen) bevindt zich in de omgeving en met de auto ben je snel in Amsterdam of aan de kust van Zandvoort.

Het nieuwbouwproject
Dit appartement (bouwnummer 36) is onderdeel van het nieuwbouwproject HAAVE. In het door water omsingelde plan HAAVE vind je straks royale koop- en huurappartementen, comfortabele grachtenwoningen en split level-stadswoningen. De veilige en intieme woonbuurt heeft veel ruimte voor ontmoeting en spelen. Geniet van de prachtige collectieve binnentuin of het groene parkje dat tussen de plandelen wordt aangelegd.

Goed om te weten:
* Gasloos wonen
* Aandeel in zonnepanelen
* De woning wordt aangesloten op een WKO installatie (huur)
* Voorzien van vloerverwarming en koeling
* De bouw is reeds gestart, verwachte oplevering 3e kwartaal 2023
* VvE bijdrage ca. € 150,- p/m
* Woonoppervlakte ca. 90m2 (meetrapport aanwezig)
* 3 slaapkamers
* Luxe afwerking badkamer en keuken
* Er is gekozen voor veel meerwerk opties
* Ligging op de vierde verdieping met balkon op het westen
* Fraaie architectuur met verspringende balkons en grote raampartijen
* Berging in het souterrain en extra bergruimte in het appartement
* Parkeerplaats in het souterrain
* Gemeenschappelijke fietsenstalling
* Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper

Begane grond
Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Vierde verdieping
Entree appartement via de hal met toegang naar alle vertrekken. Inpandige berging en technische ruimte voorzien van wasmachine-/droger aansluiting. Lichte woonkamer met open keuken met kookeiland (Tulp Keukens) en toegang naar het balkon. Moderne badkamer met douche en wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein. Drie slaapkamers; de grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering, de andere twee kamers liggen aan de voorzijde.

Deelauto’s
In het openbaar gebied zullen 2 parkeerplaatsen worden gereserveerd voor deelauto’s, die beschikbaar zijn voor alle bewoners van HAAVE. Er is gekozen voor 2 deelauto’s, die uitstekend te gebruiken zijn voor het stadsverkeer. Het bedrijf ‘JustGo’ is leverancier van deze voertuigen.

Kenmerken

Ligging
Aan water, In woonwijk
Inhoud
250 m3
Woonoppervlakte
90 m2
Bouwjaar
2022
Energieklasse
A+++
Soort
Galerijflat
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij