Handelstraat 54

2035 PN, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Ben jij op zoek naar je droomhuis in Haarlem? Maak eens kennis met nieuwbouwproject Vijverpark. Deze tussenwoning in het gezellige Vijverpark is ideaal voor een gezin. Het lavagrijze metselwerk en de grafietgrijze dwarskap geven direct een mooie uitstraling. Daarnaast geniet je van 126m2 woonplezier en een tuin met berging op...

Volledige beschrijving

Ben jij op zoek naar je droomhuis in Haarlem? Maak eens kennis met nieuwbouwproject Vijverpark. Deze tussenwoning in het gezellige Vijverpark is ideaal voor een gezin. Het lavagrijze metselwerk en de grafietgrijze dwarskap geven direct een mooie uitstraling. Daarnaast geniet je van 126m2 woonplezier en een tuin met berging op het oosten. De eerste zonnestralen van de dag slaan jou zeker niet over! Voor de auto is er een plek op het mandelig binnenterrein. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Deze woning (bouwnummer 2) is onderdeel van het nieuwbouwproject Vijverpark fase 8.

Vijverpark
Vijverpark biedt een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen, zowel eengezinswoningen als (compacte) stedelijke appartementen. Centraal in de wijk is de grote vijver, een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en buurtgenoten ontmoet.

Goed om te weten:
* De woning valt onder het bouwtype: laanwoning – tussenwoning
* Voorlopig energielabel A++
* Zonnepanelen aanwezig
* Gasloos wonen
* Geheel voorzien van vloerverwarming
* Woonoppervlakte van 126m2
* Achtertuin op het oosten
* Parkeergelegenheid in parkeerhof
* Verwachte oplevering Q3/Q4 2024

Begane grond
De voordeur bevindt zich aan de voorzijde. Door de lekker ruime entreehal zie je direct dat dit een prettige woning is voor een gezin. Vanuit de hal met toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping bereik je de grote woonkamer, met voor koken en achter wonen. En via de openslaande deuren loop je wanneer het zonnetje schijnt zo de achtertuin in. Deze verdieping is met recht het hart van het huis!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 fijne slaapkamers, het separate toilet en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Een ligbad? Dat past er zeker nog bij! De zolder met dakkapel heeft een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger, verder richt je de vierkante meters helemaal naar wens in. Ga je voor een logeerbed of fitnessapparaat? De mogelijkheden zijn er.

Kenmerken

Inhoud
488 m3
Woonoppervlakte
126 m2
Bouwjaar
2023
Energieklasse
A++
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Maarten Bos RM RT

023 - 542 02 44 06 - 51 59 26 08

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij