Houtplein 34

2012 DH, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Gaaf project op een fantastische plek! Weet je van aanpakken en heb je zin om je handen uit je mouwen te steken, voor jezelf of als belegging? Dan is dit object perfect. Op de rand van het centrum en de Koninginnebuurt: rustig wonen of werken op loopafstand van het bruisende...

Volledige beschrijving

Gaaf project op een fantastische plek! Weet je van aanpakken en heb je zin om je handen uit je mouwen te steken, voor jezelf of als belegging? Dan is dit object perfect. Op de rand van het centrum en de Koninginnebuurt: rustig wonen of werken op loopafstand van het bruisende centrum met uitvalswegen om de hoek.

Dit voormalige restaurant ligt aan het bekende Houtplein, waarvan de herstructurering in volle gang is. Aan de voorzijde geeft het pand uitzicht over het plein en op het Frederikspark. Aan de achterkant heeft het pand een diepe stadstuin.

Zowel de buiten- als binnenkant dient aangepakt te worden. De bestemming ‘gemengd 2’, maakt het pand geschikt voor bewoning of meerdere soorten bedrijfsvoering. Tevens is er een omgevingsvergunning voor de realisatie van 5 appartementen, een prachtige kans als belegging dus!

De ligging is super! Wonen en/of werken op een centrale locatie, op steenworp afstand van hartje centrum en de Haarlemmerhout, met uitzicht op het Frederikspark en vanaf de bovenste verdieping op de St. Bavo Kathedraal. Diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen o.a. richting Amsterdam, Alkmaar en Schiphol liggen in de directe omgeving. Het strand van Zandvoort of Bloemendaal aan Zee in 30 minuten fietsen.

Goed om te weten
* Bestemming Centrum 2
* Leuk klusproject
* Potentiële belegging
* Omgevingsvergunning verleend voor realisatie van 5 appartementen
* Bouwjaar 1890
* Beschermd stadsgezicht
* Parkeervergunning Zone B (Binnenstad)
* Voordeel overdrachtsbelasting verkoper
* Onder voorbehoud gunning verkoper
* Overdracht via projectnotaris Notariaat Beumer Kwantes
* Oplevering in overleg

Kenmerken

Ligging
In centrum
Inhoud
1.240 m3
Woonoppervlakte
340 m2
Perceeloppervlakte
329 m2
Bouwjaar
1890
Aantal kamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
143 m2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Maarten Bos RM RT

023 - 542 02 44 06 - 51 59 26 08

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij