Mariastichting ong

2012 CE, HAARLEM

Vraagprijs € 27.500,- v.o.n.

Beschrijving

Te koop aangeboden: Een eigen parkeerplaats in het centrum van Haarlem. De parkeerplaatsen in de ruime ondergrondse parkeergarage van de Mariastichting, een nieuwbouwcomplex in Haarlem, waren tot op heden alleen voorbehouden aan bewoners van het complex. Vanaf nu worden de parkeerplaatsen openbaar verkocht. Een ideale kans dus! De parkeergarage bevindt...

Volledige beschrijving

Te koop aangeboden:

Een eigen parkeerplaats in het centrum van Haarlem. De parkeerplaatsen in de ruime ondergrondse parkeergarage van de Mariastichting, een nieuwbouwcomplex in Haarlem, waren tot op heden alleen voorbehouden aan bewoners van het complex. Vanaf nu worden de parkeerplaatsen openbaar verkocht. Een ideale kans dus! De parkeergarage bevindt zich op laag -1 en laag -2. De ingang van de parkeergarage vind je aan de Kleine Houtweg.

Wil je weten welke parkeerplaatsen beschikbaar zijn en waar die parkeerplaatsen zich precies bevinden? Neem dan even contact op met ons kantoor en vraag naar de website.

* Alle parkeerplekken hebben een vraagprijs van € 27.500,– v.o.n. per parkeerplaats
* De maandelijkse servicekosten bedragen € 31,39

Kenmerken

Inhoud
0 m3

Garage

Soorten
Geen garage
Capaciteit
72
Totaal aantal garages
0

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij