Marsstraat 17

2024 GA, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

-English translation below- Deze karakteristieke woning ligt in een echte familiebuurt. Met een gezellig plantsoen aan de voorzijde en 4 royaal bemeten slaapkamers is dit de perfecte plek om samen met een gezin te genieten van een comfortabel leven. Op een toplocatie nabij het bruisende centrum van Haarlem. De unieke...

Volledige beschrijving

-English translation below-
Deze karakteristieke woning ligt in een echte familiebuurt. Met een gezellig plantsoen aan de voorzijde en 4 royaal bemeten slaapkamers is dit de perfecte plek om samen met een gezin te genieten van een comfortabel leven. Op een toplocatie nabij het bruisende centrum van Haarlem.

De unieke indeling, glas-in-loodramen en originele tegels in de gang geven deze woning een sfeervolle en gezellige uitstraling. Deze ruime tussenwoning ligt in een hoek aan een plantsoen aan de Marsstraat. Hier is het heerlijk genieten van de ochtendzon. De woonkamer heeft een erker en een schouw die voor extra sfeer zorgen. Vanuit de woonkamer is er uitzicht op het plantsoen met veel groen. Via de kamer en-suite is de ruime eetkamer bereikbaar. Door middel van openslaande deuren is de achtertuin waardoor het eenvoudig is om binnen met buiten te verbinden. De verzorgde achtertuin met een ruime berging biedt veel privacy waar het heerlijk genieten is. Naast de eetkamer is de afgesloten keuken. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een kleine kamer die eventueel als walk-in-closet kan worden gebruikt. Op deze verdieping is ook de badkamer en een separaat toilet. De zolderverdieping beschikt over nog twee prachtige slaapkamers. Dankzij de hoge nok van het dak hebben deze kamers een zeer ruimtelijk gevoel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een extraatje: een trap die leidt naar een open vliering. Deze vliering biedt extra opslagruimte of kan worden omgevormd tot een knusse werkplek, een speelhoek voor kinderen of zelfs een privéruimte om tot rust te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Haarlemse ‘Planetenbuurt’ is een ideale locatie voor gezinnen. Met scholen, sportfaciliteiten en winkels op loopafstand, is het gemakkelijk om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen. Bovendien kunnen kinderen genieten van de groene omgeving van het Zaanenpark en het Schoterbos, beide op loopafstand. Voor het openbaar vervoer is er een bushalte op slechts 500 meter afstand, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad te reizen. Zowel de gezellige winkelstraat Cronjé als het Marsmanplein zijn ook binnen fietsafstand te bereiken. Met het bruisende stadscentrum en de nabijgelegen stranden en duinen ligt de woning ideaal. Dankzij de gunstige ligging van het NS-station Haarlem en de uitvalswegen is het gemakkelijk om naar Amsterdam en Schiphol te reizen. Kortom, de Planetenbuurt biedt alles wat een familie nodig heeft, met het gemak van voorzieningen en de nabijheid van diverse attracties.

Goed om te weten
* Woonoppervlak 126 m²
* Perceeloppervlak 435 m²
* Bouwjaar 1939
* Energielabel C
* Vele originele authentieke details zijn behouden gebleven
* Fraai aangelegde achtertuin
* Zonnepanelen aanwezig
* Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met diverse voorzieningen op loopafstand
* Vrij parkeren in de straat
* Bushalte op slechts 500 meter afstand
* Nabij NS-station Haarlem en uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol
* Oplevering in overleg

Begane grond
Prachtige authentieke entree voorzien van glas-in-loodramen. Hier is ook de meterkast en de garderobe. In de gang is het toilet. Aan de voorzijde is de gezellige en knusse woonkamer met een erker. Hier is tevens een sfeervolle schouw. Via de en-suite deuren is de eethoek te bereiken die ook beschikt over een schouw. Vanuit de eethoek is via openslaande deuren de achtertuin bereikbaar. Hier is een houten berging met elektra en een achterom. Naast de eethoek bevindt zich de dichte keuken die is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een oven, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. Tevens is vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop, met een separaat toilet. Aan de achterzijde is een ruime badkamer voorzien van een wastafel, douche en ligbad. Grenzend aan de badkamer is de hoofdslaapkamer met twee vaste kasten. Deze slaapkamer heeft openslaande deuren die leiden naar het balkon dat zich over de gehele breedte van de woning uitstrekt. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een tweede slaapkamer, eveneens met twee vaste kasten. Daarnaast is er nog een kleine kamer.

Tweede verdieping
Overloop, hier is een kleine en handige ruimte voorzien van een wasbak, wasmachine-en droger aansluiting en de cv-opstelling. De verdieping biedt toegang tot twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een trap die leidt naar een open vliering.

-English translation-
This distinctive home is located in a true family neighborhood. With a cozy park at the front and 4 generously sized bedrooms, this is the perfect place to enjoy comfortable living with a family. In a prime location near the bustling center of Haarlem.

The unique layout, stained glass windows and original tiles in the hallway give this home an attractive and cozy feel. This spacious townhouse is located in a corner on a park on the Marsstraat. Here you can enjoy the morning sun. The living room has a bay window and a mantel that provide extra atmosphere. From the living room overlooking the park with lots of greenery. Through the room en-suite is the spacious dining room accessible. Through French doors is the backyard making it easy to connect indoors with outdoors. The well-kept backyard with a spacious shed offers lots of privacy where it is great to enjoy. Next to the dining room is the enclosed kitchen. On the second floor there are 2 bedrooms and a small room that could possibly be used as a walk-in-closet. On this floor is also the bathroom and a separate toilet. The attic floor has two more beautiful bedrooms. Thanks to the high ridge of the roof, these rooms have a very spacious feeling. The rear bedroom has a bonus: a staircase leading to an open loft. This loft offers additional storage space or can be transformed into a cozy workspace, a play area for children or even a private space to unwind. The possibilities are endless!

Haarlem’s “Planetenbuurt” is an ideal location for families. With schools, sports facilities and stores within walking distance, it is easy to meet the needs of the whole family. Moreover, children can enjoy the green surroundings of the Zaanenpark and the Schoterbos, both within walking distance. For public transportation, there is a bus stop just 500 meters away, making it easy to travel to other parts of the city. Both the cozy shopping street Cronjé and Marsmanplein are also within cycling distance. With the bustling city center and nearby beaches and dunes, the property is ideally located. Thanks to the convenient location of the NS-station Haarlem and the highways, it is easy to travel to Amsterdam and Schiphol Airport. In short, the Planetenbuurt offers everything a family needs, with the convenience of amenities and proximity to various attractions.

Good to know.
* Living area 126 m²
* Land area 435 m²
* Built year 1939
* Energy label C
* Many original authentic details have been preserved
* Beautifully landscaped backyard
* Solar panels available
* Located in a quiet and child friendly neighborhood with various facilities within walking distance
* Free parking in the street
* Bus stop just 500 meters away
* Near NS-station Haarlem and roads towards Amsterdam and Schiphol
* Delivery in consultation

Ground Floor
Beautiful authentic entrance with stained-glass windows. Here is also the meter cupboard and wardrobe. In the hallway is the toilet. At the front is the cozy living room with a bay window. Here is also a cozy mantel. Through the en-suite doors to reach the dining area which also features a mantel. From the dining area through double doors to the backyard accessible. Here is a wooden shed with electricity and a back entrance. Next to the dining area is the closed kitchen equipped with various appliances including an oven, 5-burner stove, hood and dishwasher. Also from the kitchen is access to the backyard.

First floor
Landing, with a separate toilet. At the rear is a spacious bathroom equipped with a sink, shower and bathtub. Adjacent to the bathroom is the master bedroom with two closets. This bedroom has French doors leading to the balcony that extends the entire width of the house. At the front of the home is a second bedroom, also with two closets. In addition, there is another small room.

Second floor
Landing, here is a small and convenient room equipped with a sink, washer and dryer connections and the central heating system. The floor provides access to two bedrooms. The rear bedroom has a staircase leading to an open loft.

Kenmerken

Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
435 m3
Woonoppervlakte
126 m2
Perceeloppervlakte
115 m2
Bouwjaar
1939
Energieklasse
C
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
39 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit trendline HRC30/CW5 II
CV ketel bouwjaar
2016

Geïnteresseerd? Neem contact op

Eric Liefveld - Heemstede MKV

Eric Liefveld RM RT

023 - 800 02 00 06 - 53 35 48 83

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij