Phoenixstraat 5

2011 KC, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Nieuwbouwwoning! Herenhuis, met privé-terras en dakterras, drie slaapkamers, badkamer en stallingsplaats. Waar? In de Gonnetbuurt: op loopafstand van het bruisende centrum, goed bereikbaar, scholen, sport, recreatie en ov in de buurt. Bouwnummer 3 van Gonnet 24 is een prachtig Herenhuis met atelierruimte. De atelierruimte bevind zich op de begane grond,...

Volledige beschrijving

Nieuwbouwwoning! Herenhuis, met privé-terras en dakterras, drie slaapkamers, badkamer en stallingsplaats. Waar? In de Gonnetbuurt: op loopafstand van het bruisende centrum, goed bereikbaar, scholen, sport, recreatie en ov in de buurt.

Bouwnummer 3 van Gonnet 24 is een prachtig Herenhuis met atelierruimte. De atelierruimte bevind zich op de begane grond, net als de tuinkamer. Vanuit de tuinkamer bereik je het privé-terras, grenzend aan de gezamenlijke binnentuin. Op de eerste verdieping vind je de U-vormige woonkamer. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd waarvan één met toegang tot het dakterras op het oosten. Ook vind je hier de moderne badkamer.

Verscholen aan het Spaarne ligt de Gonnetbuurt, aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad. In het westen grenzend aan het monumentale Ripperdapark, op een steenworp afstand van het centrum en vlakbij het station van Haarlem. De Gonnetbuurt: een unieke plek, in de luwte van de stad mét goede uitvalswegen. Deze buurt huisvest tal van kleine en grote bedrijven, in combinatie met een aantal woningen. Op deze authentieke plek komen twee gebouwen; ‘Gonnet 22 en Gonnet 24’, die nieuwbouwproject ‘Gonnet’ vormen, een eigentijdse plek om te wonen en werken. In de directe omgeving vind je Molen de Adriaan, de klimmuur Haarlem, stadspark Prinsenbolwerk, en Stadstrand De Oerkap.

Begane grond
Atelierruimte met bergkast. Royale berging met eigen entree. Hal met wasruimte en technische ruimte. Tuinkamer met privé-terras grenzend aan de gezamenlijke binnentuin. Vanuit de hal, trap naar …

Eerste verdieping
Hal met toilet. U- vormige woonkamer met voorbereiding voor keuken. Vanaf de hal, trap naar …

Tweede verdieping
Hal. Twee slaapkamers aan de voorzijde. Moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en radiator. Slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar dakterras op het oosten. Vanaf de hal, toegang naar technische ruimte.

Goed om te weten
* Bouw is reeds gestart
* Betreft bouwnummer 3 van Gonnet 24
* Woonoppervlakte 163m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Met terras aan binnentuin en dakterras op het oosten
* Koopsom € 830.000,- v.o.n.
* Koopsom stallingsplaats € 45.000,- v.o.n. (tweede stallingsplaats mogelijk)
* Oplevering verwacht in Q4 2023

Kenmerken

Ligging
In centrum, In woonwijk
Inhoud
456 m3
Woonoppervlakte
163 m2
Bouwjaar
2022
Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij