Raamsingel 14D

2012 DS, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Ruime bel-etage woning met souterrain! Nieuwbouw, met privé terras op het zuiden, 2 slaapkamers, een extra werkkamer, casco keuken en badkamer(s), berging en mogelijkheid tot stallingsplaats(en) in de parkeerkelder. Waar? In de statige Koninginnebuurt, nabij de oude stad: speels opgezet, aan een nieuw Haarlems hofje, goed bereikbaar, scholen, winkels, sport...

Volledige beschrijving

Ruime bel-etage woning met souterrain! Nieuwbouw, met privé terras op het zuiden, 2 slaapkamers, een extra werkkamer, casco keuken en badkamer(s), berging en mogelijkheid tot stallingsplaats(en) in de parkeerkelder. Waar? In de statige Koninginnebuurt, nabij de oude stad: speels opgezet, aan een nieuw Haarlems hofje, goed bereikbaar, scholen, winkels, sport en ov in de buurt.

Deze woning (bouwnummer 1) is onderdeel van het bijzondere nieuwbouwproject De Vierhoek: een nieuw Haarlems Hofje met een mooie mix van verschillende woningtypen, van woon/werkstudio tot dubbel-laags penthouse.

Goed om te weten:
* Bouw is reeds gestart
* Woonoppervlakte van ca. 120m2
* Plafondhoogte woonkamer/keuken: 3.10m
* Met openslaande deuren naar terras op het zuiden!
* Naast 2 slaapkamers ook nog extra (werk) kamer
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Koopsom € 795.000,- v.o.n.
* Koopsom stallingsplaats € 50.000,- v.o.n. (2e stallingsplaats mogelijk)
* Oplevering verwacht in Q3/4 2023

Indeling:
Via een trapje bereik je de privé entree van deze royale woning. Op de bel-etage die deels een hoogte heeft van maar liefst 3.10 meter, vind je de ruime L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar het privé terras op het zuiden dat grenst aan het nieuwe Haarlemse hofje. Tevens is op deze bel etage de tweede (slaap)kamer met mogelijkheid voor een tweede badkamer (casco). In het souterrain vind je nog een slaapkamer, een extra ruimte die bijv. in te richten is al werkkamer en tevens de casco badkamer. Via het souterrain is de parkeerkelder met de externe berging makkelijk bereikbaar. Hier zijn ook de stallingsplaatsen gelegen en is er mogelijkheid tot aankoop van een of zelfs twee stallingsplaatsen!

Het nieuwbouw project:
Nieuwbouwproject De Vierhoek heeft een historisch verhaal en is door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem met maatwerk op alle vlakken. De woningen (koop en huur) van De Vierhoek zijn ondergebracht in vier zogenoemde bouwblokken. Deze vormen de vier hoeken waar het project zijn naam aan ontleent. Binnen deze vier hoekblokken ontstaat ruimte voor een hof met rondom hofwoningen. Aan de Tempeliersstraat komt een pleintje met horeca-terras. Onder de gebouwen en het Hof van De Vierhoek komt een parkeerkelder, hierin bevinden zich de meeste bergingen van de koopwoningen en de stallingplaatsen voor auto’s.

Locatie:
De locatie is perfect: in de statige Koninginnebuurt nabij de Oude Stad en op ca. 240 meter van de Stadsschouwburg. Vanuit deze nieuwe plek, kun je werkelijk alles doen: shoppen, naar musea, theater of de film, heerlijk uit eten, borrelen of bootje varen. Met het strand, de duinen en het bos op fietsafstand ligt het 24/7 vakantiegevoel op de loer in het gezellige Haarlem. De hoofdwegen in de richting van Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn tevens eenvoudig te bereiken.

Kenmerken

Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud
360 m3
Woonoppervlakte
120 m2
Bouwjaar
2022
Soort
Portiekwoning
Aantal woonlagen
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij