Raamsingel 14S

2012 DS, HAARLEM

Vraagprijs € 890.000,- v.o.n.

Beschrijving

Ruime bel-etage woning (ca. 130m2) met souterrain, gelegen aan de Raamsingel! Nieuwbouw, met beschut privé terras, 2 slaapkamers, een extra (werk)kamer, casco keuken en badkamer, berging en mogelijkheid tot stallingsplaats(en) in de parkeerkelder. Waar? In de statige Koninginnebuurt, nabij de oude stad: speels opgezet, aan een nieuw Haarlems hofje, goed...

Volledige beschrijving

Ruime bel-etage woning (ca. 130m2) met souterrain, gelegen aan de Raamsingel! Nieuwbouw, met beschut privé terras, 2 slaapkamers, een extra (werk)kamer, casco keuken en badkamer, berging en mogelijkheid tot stallingsplaats(en) in de parkeerkelder. Waar? In de statige Koninginnebuurt, nabij de oude stad: speels opgezet, aan een nieuw Haarlems hofje, goed bereikbaar, scholen, winkels, sport en openbaar vervoer in de buurt.

Deze woning (bouwnummer 8) is onderdeel van het bijzondere nieuwbouwproject De Vierhoek: een nieuw Haarlems Hofje met een mooie mix van verschillende woningtypen, van woon/werkstudio tot dubbel-laags penthouse.

Goed om te weten:
* Woonoppervlakte van ca. 130m2
* Plafondhoogte woonkamer/keuken: 3.10m
* Grote raampartijen en openslaande deuren naar beschut privé terras grenzend aan de binnentuin
* Naast 2 slaapkamers ook nog een extra (werk) kamer
* Duurzaam wonen op een prachtige locatie (energielabel A+++)
* De woning wordt casco opgeleverd
* Vraagprijs € 890.000,- v.o.n.
* Vraagprijs stallingsplaats € 55.000,- v.o.n. (2e stallingsplaats mogelijk)
* Oplevering in overleg

Indeling:
Via een trapje bereik je de privé entree van deze royale woning. Op de bel-etage die deels een hoogte heeft van maar liefst 3.10 meter, vind je de ruime L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar het privé terras dat grenst aan het nieuwe Haarlemse hofje. Tevens bevindt zich op de beletage de keukenruimte (casco), de badkamer (casco) dus beiden nog naar eigen wens in te richten en een royale slaapkamer. In het souterrain vind je nog een slaapkamer en een extra ruimte die bijv. in te richten is als werkkamer of walk in closet! Via het souterrain zijn de berging en de parkeerkelder makkelijk bereikbaar. Hier zijn ook de stallingsplaatsen gelegen en is er mogelijkheid tot aankoop van een of zelfs twee stallingsplaatsen.

Het nieuwbouw project:
Nieuwbouwproject De Vierhoek heeft een historisch verhaal en is door HER architecten samen met grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem, tussen de Raamsingel en de Tempeliersstraat, met maatwerk op alle vlakken. De woningen (koop en huur) van De Vierhoek zijn ondergebracht in vier zogenoemde bouwblokken. Deze vormen de vier hoeken waar het project zijn naam aan ontleent. Binnen deze vier hoekblokken ontstaat ruimte voor een hof met rondom hofwoningen. Aan de Tempeliersstraat komt een pleintje met horeca-terras. Onder de gebouwen en het Hof van De Vierhoek komt een parkeerkelder, hierin bevinden zich de meeste bergingen van de koopwoningen en de stallingplaatsen voor auto’s.

Locatie:
De locatie is perfect: in de statige Koninginnebuurt nabij de Oude Stad en op ca. 240 meter van de Stadsschouwburg. Vanuit deze nieuwe plek, kun je werkelijk alles doen: shoppen, naar musea, theater of de film, heerlijk uit eten, borrelen of bootje varen. Met het strand, de duinen en het bos op fietsafstand ligt het 24/7 vakantiegevoel op de loer in het gezellige Haarlem. De hoofdwegen in de richting van Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn tevens eenvoudig te bereiken.

Kenmerken

Bijzonderheden
Beschermd stads of dorpsgezicht
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud
530 m3
Woonoppervlakte
133 m2
Bouwjaar
2022
Energieklasse
A+++
Soort
Portiekflat
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp