Sabapad 18

2035 VW, HAARLEM

Huurprijs € 1.688,- p.m.

Beschrijving

NU MET HOGE HUURKORTING! 1 ½ maandhuur korting, verspreid over het 1e jaar. Voor Sabapad 18 betaal je het eerste jaar €1.688,75 per maand Ná het eerste jaar betaal je €1930,- per maand (exclusief servicekosten €60,- en parkeerkosten €100,-) APPARTEMENTEN PER DIRECT BESCHIKBAAR. KIJK VOOR HET ACTUELE BESCHIKBARE AANBOD OP...

Volledige beschrijving

NU MET HOGE HUURKORTING!
1 ½ maandhuur korting, verspreid over het 1e jaar.
Voor Sabapad 18 betaal je het eerste jaar €1.688,75 per maand
Ná het eerste jaar betaal je €1930,- per maand
(exclusief servicekosten €60,- en parkeerkosten €100,-)

APPARTEMENTEN PER DIRECT BESCHIKBAAR. KIJK VOOR HET ACTUELE BESCHIKBARE AANBOD OP ‘HURENINELEMENTS.NL’

Comfortabel wonen in een energiezuinig huurappartement, op 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem en vlakbij uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam. Het kan in nieuwbouwproject Elements in Haarlem. In gebouw Suriname aan het Sabapad en gebouw Amerika aan de Aziëweg en Amerikaweg zijn 190 vrije sector appartementen te huur, met 2, 3 of 4 kamers en woonoppervlaktes van 49 tot 121 m2. Auto’s? Die verdwijnen uit het zicht, in een met hout en klimplanten ‘beklede’ parkeergarage met 79 parkeerplaatsen voor huurders. In de parkeergarage van gebouw Amerika is nog eens plek voor 52 auto’s. Wil jij ervaren hoe je hier woont?

KOM NAAR HET WEKELIJKSE OPEN HUIS OP VRIJDAG IN DE MODELWONINGEN.
Er is een modelwoning voorzien van meubilair en een laminaatvloer. Zo kun je je goed voorstellen hoe jouw spullen in de woning passen. De modelwoning bevindt zich aan Amerikaweg 130 en is een 3-kamer maisonnette (met 2 woonlagen) van 107 m2, gelegen op de 1ste verdieping.
Elke week is er een open huis in de modelwoningen. Kijk voor de actuele planning op de projectwebsite ‘HURENINELEMENTS.NL’.

ELEMENTS IN HAARLEM; NIEUWBOUW IN EEN PARKACHTIG GEBIED
Elements verrijst op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek, in het zuidoosten van Haarlem. De nieuwe woonbuurt krijgt zowel koop- als huurwoningen. Een groot deel van de koopwoningen komt in het voormalige kantoorgebouw, waar een hip wooncomplex van wordt gemaakt met een fraaie daktuin. De 190 huurappartementen zijn gevestigd in nieuwe gebouwen daaromheen. Elements wordt dus geen reusachtige ‘woonkazerne’, maar een project vol afwisseling. Nieuw en vernieuwd, koop en huur, compact en royaal. Je vindt het er allemaal. De gebouwen staan straks bovendien met hun ‘voeten’ in een parkachtig gebied, waar je je buren kunt ontmoeten of lekker van de zon kunt genieten.

VEEL VARIATIE, DUS VEEL TE KIEZEN
Omdat Elements zo veel afwisseling kent, valt er voor jou veel te kiezen. De huurappartementen variëren niet alleen in oppervlakte (49 tot 121 vierkante meter) en indeling, maar uiteraard ook in ligging. Wil jij in de ochtend de zon op je balkon, of juist liever in de avond? Wil jij uitzicht op het groen, of kijk je liever richting Vijfhuizen of het Zuider Buiten Spaarne? De woningen bevinden zich in twee complexen: AMERIKA en SURINAME.

AMERIKA: HUURAPPARTEMENTEN IN 3 ROBUUSTE GEBOUWEN
Wooncomplex AMERIKA bestaat uit drie blokken. De baksteengevels langs de Amerikaweg zijn simpel, strak en robuust. En aan de ‘achterkant’ dalen ze getrapt af naar het parkachtige binnenterrein. AMERIKA telt 118 appartementen en 31 maisonnettes.

SURINAME: LICHTE HUURAPPARTEMENTEN, GEVELS DEELS BEKLEED MET HOUT
Wooncomplex SURINAME, aan de Europaweg, bestaat uit 41 superlichte appartementen, met dank aan de kamerhoge ramen. De gevels zijn deels met hout bekleed, passend bij de groene omgeving. SURINAME is laag (begane grond plus zes verdiepingen) en kleinschalig.

ELEMENTS; DUURZAME ENERGIE
De huurappartementen van Elements zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en een individuele warmtekoude-opslag. Ze zijn ook nog eens uitstekend geïsoleerd, wat gunstig is voor het klimaat. Dat laatste geldt niet alleen voor de woningen; de omgeving van Elements is klimaatadaptief, met veel aandacht voor groen en afwatering.

WONEN IN HAARLEM, MET ALLES BINNEN HANDBEREIK
Elements verrijst op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek en is onderdeel van de grote gebiedsontwikkeling ‘Stad tussen de bomen’ in Haarlem. Je woont hier nabij winkelcentrum Schalkwijk, dat helemaal vernieuwd wordt. Je vindt hier winkels voor de dagelijkse boodschappen, en binnenkort ook een food hal. Ook worden veel nieuwe woningen toegevoegd aan het gebied, waardoor de omgeving extra levendig wordt. De nieuwe bioscoop en de snelle busverbinding naar Amsterdam maken het nog aantrekkelijker. Bovendien is het slechts tien minuten fietsen naar de sfeervolle, historische binnenstad van Haarlem.

Heb je belangstelling voor een huurappartement in Elements? Kom dan naar één van de open dagen en schrijf je in via de projectsite HURENINELEMENTS.NL.
De huurprijzen van de nog beschikbare woningen lopen uiteen van €1.930, – tot € 2.080, – per maand. Dit is exclusief servicekosten en exclusief een parkeerplaats.
Aan bepaalde appartementen is een parkeerplaats gekoppeld van € 100, – per maand. In de prijslijst op de projectwebsite kan je vinden welke appartementen dit zijn.

Voordat je je inschrijving start, kun je via de huurcalculator op de projectsite berekenen wat je maximaal aan huur kunt uitgeven.
De woningen zijn per direct beschikbaar.
Om het je nog aantrekkelijker te maken hebben we een voorstel: als je nú een woning huurt, betaal je het eerste jaar een lagere huurprijs (een korting van 1 ½ maand huur verspreid over 12 maanden).
Ná het eerste jaar betaal je de reguliere huurprijs.

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
289 m3
Woonoppervlakte
109 m2
Bouwjaar
2023
Energieklasse
A+++
Soort
Galerijflat
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Daphne Boere - Binnendienst MKV Haarlem

Daphne Boere

023 - 542 02 44

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij