Zaanenstraat 83

2022 CM, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Fantastische dubbele bovenwoning! Grondig verbouwd in 2018 met respect voor originele details. Brede maatvoering en drie slaapkamers. Balkon over hele breedte en gezellig zitje in de diepe voortuin. In de brede Zaanenstraat met parkeerhavens voor de deur, buurtwinkels om de hoek, ov en uitvalswegen binnen handbereik. Deze heerlijke bovenwoning is...

Volledige beschrijving

Fantastische dubbele bovenwoning! Grondig verbouwd in 2018 met respect voor originele details. Brede maatvoering en drie slaapkamers. Balkon over hele breedte en gezellig zitje in de diepe voortuin. In de brede Zaanenstraat met parkeerhavens voor de deur, buurtwinkels om de hoek, ov en uitvalswegen binnen handbereik.

Deze heerlijke bovenwoning is in 2018 zeer grondig verbouwd en gerenoveerd waarbij het grote onderhoud is aangepakt zoals isolatie, stucwerk en het buiten/binnen schilderwerk en het plaatsen van zonnepanelen. Tijdens de verbouwing zijn ook de keuken en de badkamer vernieuwd. De sfeervolle originele details uit 1932 zoals het prachtige glas in lood, de paneeldeuren, de granito vloer en de tegel lambrisering zijn bewaard gebleven en om het authentieke karakter te versterken zijn alle deurklinken en de deurbel ook in de jaren 30 stijl vervangen. De interieurstijl met de rijke kleuren en de warme materialen gecombineerd met de originele details zorgen voor een gevoel van hedendaagse luxe met de elegante details uit de jaren 30.

De Zaanenstraat is recent heringericht en vernieuwd. Bij de nieuwe inrichting zijn er meer bomen gepland, de fietspaden verbreed en het parkeren veilig te maken. De woonomgeving is bijzonder prettig: nabij het Zaanenbos en het Schoterbos, sportvelden, zwembad de Planeet, diverse kinderopvang en meerdere basis- en middelbare scholen. Verschillende supermarkten en winkelstraat de Cronjé bevinden zich om de “hoek”, net als de gezellige donderdagmarkt in de Floresstraat. Het station Haarlem en de oude binnenstad zijn op loop/ fietsafstand. Ook de centrale ligging tussen uitvalswegen (A9), de randweg en Bloemendaal aan Zee (nog geen half uur fietsen) is fijn.

Namens de bewoners
“In 2018 zijn we met veel liefde in deze zonnige woning aan de Zaanenstraat gaan wonen. Het was ons eerste huis en we hebben met heel veel liefde het huis gecreëerd zoals het nu is. We hopen dat je die liefde voelt als je bij ons binnen komt en dat je je direct thuis voelt. Wij zijn iedere dag gelukkig als we hier thuiskomen. De vriendelijke buren en prettige buurt, de mooie straat en het gemak van winkels en gezelligheid die allemaal zo dichtbij zijn. Het is een heerlijk huis en we hopen dat je hier net zo gelukkig wordt als wij.”

Goed te weten
* Vrij parkeren
* Cv-ketel 2015
* Stucwerk aangebracht 2018
* Keuken vernieuwd 2018
* Badkamer vernieuwd 2018
* Schilderwerk binnen 2018
* Schilderwerk buiten 2020
* Deurklinken vervangen in jaren 30 stijl
* Deurbel vervangen voor jaren 30 stijl
* Granitovloer entree hersteld
* Zonnepanelen 10x geplaatst 2019
* Dakisolatie 2019
* Houtwerk trappen gerenoveerd en in ere hersteld
* Nieuwe vlonders balkon 2020
* Servicekosten VvE € 50,= per maand
* Oplevering in overleg

Begane grond
Diepe voortuin met zitje. Ruim entree met prachtige granito vloer, tegel lambrisering,
fraaie houten trap en meterkast.

Eerste verdieping
Overloop met toilet voorzien van fontein. Brede L-vormige woonkamer met aan de voorkant de erker met leuk zicht over de straat en aan de achterkant het zonnige balkon (N) met berging en de nieuwe vlonders, het balkon heeft door de vrije ligging een goede zoninval. De moderne dichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits robuust gasfornuis, afzuigkap en vrijstaande koel/vriescombinatie. In de keuken is de originele servieskast nog aanwezig en het balkon is ook via de keuken bereikbaar.

Tweede verdieping
Overloop met toegang naar vliering en aansluiting voor wasmachine en droger. Kleine slaapkamer aan de voorkant met dakraam. Tweede slaapkamer aan de voorkant met dakkapel. Derde slaapkamer aan de achterkant met groot raam en vrij zicht over de omgeving.

Vliering
Ruime bergvliering (H=1.51m) met dakraam en cv-ketel.

-English version in brochure-

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
338 m3
Woonoppervlakte
95 m2
Bouwjaar
1932
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
2015
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Claire Vastenhout - KRMT Haarlem - MooijekindVleut

Geïnteresseerd? Neem contact op

Claire Vastenhout

023 - 542 02 44 06 - 23 70 85 62 Mail Claire Vastenhout
Deel via WhatsApp

Op de kaart

Voorzieningen

Supermarkten
Winkels
Restaurants

Scholen

Scholen
Middelbare- / Hoge school

Openbaar vervoer

Bus halte
Treinstation
De informatie getoond komt direct vanuit Google, Mooijekind Vleut is niet verantwoordelijk voor incorrecte informatie.