Leidsestraat 116

2182 DS, HILLEGOM

Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Beschrijving

-English text below- Deze royale twee-onder-een-kapwoning ligt in het mooie centrum van Hillegom en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Zandvoort, Leiden en Den Haag. Een prachtige woning met veel ruimte en van alle gemakken voorzien. De begane grond heeft aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de mooi aangelegde achtertuin,...

Volledige beschrijving

-English text below-

Deze royale twee-onder-een-kapwoning ligt in het mooie centrum van Hillegom en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Zandvoort, Leiden en Den Haag. Een prachtige woning met veel ruimte en van alle gemakken voorzien. De begane grond heeft aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de mooi aangelegde achtertuin, er is vloerverwarming in de keuken en door de vele raampartijen is er een fijne lichtinval. Er zijn maar liefst zes slaapkamers, een aparte wasruimte en twee badkamers. De woning is perfect geïsoleerd hierdoor is het muisstil in huis en blijft het lekker warm in de winter en koel in de zomer. Tevens heeft deze woning een dubbele garage met dubbele roldeur en een royale zolderruimte, ideaal om spullen op te bergen of te gebruiken als werkplek. Parkeren is geen probleem, u heeft de mogelijkheid om twee auto’s achter de woning te parkeren.

De locatie is zeer centraal, midden in de prachtige Bollenstreek. De centrale ligging in de Randstad is ideaal: met de trein (station van Hillegom ca. 10 minuten fietsen) bent u in 10 minuten in Haarlem & Leiden en binnen 30 minuten staat u midden in Amsterdam. Door de goede autoverbindingen (A4, A5, A9, A44) zijn deze steden met de auto ook binnen 30 minuten bereikbaar. Daarnaast zijn de heerlijke stranden van Noordwijk en Zandvoort én de Amsterdamse Waterleidingduinen op fietsafstand gelegen!

Goed om te weten
* Bouwjaar 2003
* Energielabel A
* Energiezuinige woning
* Woonoppervlakte 184m², inhoud 662m³ conform NVM-meetinstructie
* Keurig onderhouden
* Hard houten kozijnen met dubbele beglazing
* Schilderwerk binnen en buiten (2020)
* Verdeeld over twee verdiepingen zijn er zes slaapkamers en twee badkamers
* Dubbele garage en parkeerplaatsen op eigen terrein voor meerdere auto’s
* Genieten van de ochtendzon op het achterste terras en van de avondzon op het terras bij de openslaande deuren
* NS Station Hillegom: 10 minuten fietsen
* Centrum Hillegom op loopafstand
* Uitvalswegen A4, A5, A9, A44 gemakkelijk te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Entree, ruime hal met toilet met fontein, garderobe en deur naar kelder. De kelder is een ruime berging met elektra. De woonkamer is royaal met aan de voorzijde de keuken en in het midden van de kamer het gezellige zitgedeelte met open haard. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, Quooker, 5-pits gasfornuis, oven en magnetron. Tevens is de keuken voorzien van vloerverwarming. De woonkamer wordt door de openslaande deuren verlengd naar de achtertuin. De achtertuin is mooi aangelegd, heeft een achterom én een dubbele garage.
De garage heeft een enkele deur aan de zijkant en een dubbele roldeur naar achter. Verder is er elektra, water, een gasaansluiting en een rioolaansluiting aanwezig. In de garage bevindt zich een ruime zolder met vaste trap die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

Eerste verdieping
Ruime overloop met vier slaapkamers en twee badkamers. Er zijn twee slaapkamers aan de voorzijde, waarvan één voorzien van een markies. De middelste kamer, word nu gebruikt als kantoor en heeft een raam aan de zijkant van de woning. De laatste en tevens grootste slaapkamer is aan de achterzijde en heeft een badkamer en-suite. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, een dubbele wastafel, douche en toilet. De tweede badkamer is via de overloop te bereiken en is voorzien van een vloerverwarming, douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Overloop met twee slaapkamers en een aparte wasruimte. Er is een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de zijkant van de woning. De wasruimte is aan de achterzijde, hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit deze kamer is er een fantastisch vrij uitzicht over de landerijen.

Vliering
Middels de vlizotrap is de vliering te bereiken. De vliering is op sta hoogte, er is voldoende opbergruimte en hier is de opstelplaats van de C.V.-ketel (Vaillant, 2003).

-English text-

This spacious semi-detached house is located in the beautiful center of Hillegom and is easily accessible from Amsterdam, Zandvoort, Leiden and The Hague. A beautiful house with lots of space and fully equipped. The first floor has double doors at the rear to the beautifully backyard, there is underfloor heating in the kitchen and through the many windows there is a fine light. There are six bedrooms, a separate laundry room and two bathrooms. The house is perfectly insulated so it is very quiet in the house, stays warm in winter and cool in summer. Also, this house has a double garage with double roller door and a generous attic space, ideal for storing things or to use as a workplace. Parking is not a problem, you have the possibility to park two cars behind the house.

The location is very central, in the middle of the beautiful Bulb Region. The central location in the Randstad is ideal: by train (Hillegom station about 10 minutes by bike) you are in Haarlem & Leiden in 10 minutes and within 30 minutes you are in the middle of Amsterdam. Because of the good car connections (A4, A5, A9, A44), these cities can also be reached by car within 30 minutes. In addition, the lovely beaches of Noordwijk and Zandvoort as well as the Amsterdam Water Supply Dunes are within cycling distance!

Good to know
* Built in 2003
* Energy label A
* Low energy house
* Living area 184m², content 662m³ according to NVM measurement instruction.
* Well maintained
* Wooden window frames with double glazing
* Paintwork inside and outside (2020)
* Divided over two floors there are six bedrooms and two bathrooms.
* Double garage and on-site parking for several cars
* Enjoy the morning sun on the rear terrace and the evening sun on the terrace by the French doors
* NS Station Hillegom: 10 minutes by bike
* Center Hillegom within walking distance
* Highways A4, A5, A9, A44 easy to reach
* Delivery in consultation

First floor
Entrance hall with toilet with fountain, checkroom and door to basement. The basement is a spacious storage room with electricity. The living room is spacious with the kitchen at the front and in the middle of the room the cozy sitting area with fireplace. The kitchen is equipped with various appliances: refrigerator, freezer, Quooker, 5-burner stove, oven and microwave. Also, the kitchen has underfloor heating. The living room is extended through the French doors to the backyard. The backyard is beautifully landscaped, has a back and a double garage.
The garage has a single door on the side and a double roller door to the rear. Furthermore, there is electricity, water, a gas connection and a sewer connection available. In the garage there is a spacious attic with staircase that can be used for various purposes.

Second floor
Spacious landing with four bedrooms and two bathrooms. There are two bedrooms at the front, one of which has an awning. The middle room, is now used as an office and has a window on the side of the house. The last and also largest bedroom is at the rear and has an en-suite bathroom. This bathroom has floor heating, bathtub, a double sink, shower and toilet. The second bathroom is accessible via the landing and is equipped with underfloor heating, shower, sink and toilet.

Second floor
Landing with two bedrooms and a separate laundry room. There is a bedroom at the front and a bedroom at the side of the house. The laundry room is at the rear, here are the connections for the washer and dryer. From this room there is a fantastic unobstructed view of the countryside.

Attic
Through the loft ladder to reach the attic. The loft is at standing height, there is ample storage space and here is the location of the boiler (Vaillant, 2003).

Kenmerken

Ligging
In centrum, Vrij uitzicht
Inhoud
662 m3
Woonoppervlakte
184 m2
Perceeloppervlakte
435 m2
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
78 m2

Garage

Soorten
Vrijstaand steen
Capaciteit
2
Totaal aantal garages
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Vallaint
CV ketel bouwjaar
2003

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij