Graan voor Visch 18006

2132 GA, HOOFDDORP

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

-English text below- Verrassend ruime en goed onderhouden woning nabij het centrum van Hoofddorp. Deze mooie tussenwoning is altijd met veel liefde onderhouden en heeft veel ruimte en mogelijkheden. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een grote glazen schuifpui aan de achterzijde. Boven zijn ruime slaapkamers en het is...

Volledige beschrijving

-English text below-

Verrassend ruime en goed onderhouden woning nabij het centrum van Hoofddorp. Deze mooie tussenwoning is altijd met veel liefde onderhouden en heeft veel ruimte en mogelijkheden. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een grote glazen schuifpui aan de achterzijde. Boven zijn ruime slaapkamers en het is mogelijk om meer slaapkamers te realiseren. De gezellige en zonnige tuin en de fijne lichtinval in de woonkamer maken de woning zeer sfeervol. De zolder is voorzien van twee grote dakkapellen, waardoor de slaapkamer erg licht en groot is. Er zijn twee airco’s, de gehele woning is gestuukt en in de tuin is er een grote houten berging/multifunctionele ruimte. Kortom: een fantastische, luxe gezinswoning!

De woning staat in de wijk Graan voor Visch, nabij het centrum en het station van Hoofddorp. Alle voorzieningen zijn op loopafstand zoals diverse restaurants, een ruim winkelaanbod, een bioscoop, verschillende supermarkten en stadsschouwburg ”Het Cultuurgebouw”. In het centrum van Hoofddorp zijn er verschillende bussen die u naar het NS Station Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam en Haarlem brengen.

Goed om te weten
* Bouwjaar: 1972
* Woonoppervlakte ca. 121,9m² + tuinhuis ca. 17,1m²
* Praktijkruimte aan huis mogelijk
* Woonhuis ingericht als airbnb
* Mooie PVC vloer op de begane grond en tweede verdieping
* Volledige woning gestuukt
* Schilderwerk buitenkozijnen 2018
* Tuinhuis in 2019 gebouwd
* Vliering voor extra bergruimte
* Twee grote kunststof dakkapellen
* Hoofddorp Centrum, winkelcentrum Vier Meren: 5 minuten lopen
* Hoofddorp NS station: 5 minuten fietsen
* Toolenburger plas: 15 minuten fietsen
* Diverse uitvalswegen goed te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Entree, hal met meterkast, garderobe en toilet met fontein. De woonkamer is heerlijk licht door de aan beide kanten raampartijen. Aan de voorzijde van de woonkamer is de keuken, de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur:
6-pits gasfornuis, oven en vaatwasser. Via de schuifpui komt u in de zonnige achtertuin. De tuin is mooi aangelegd en heeft een groot tuinhuis. In het tuinhuis zijn in de hal de aansluitingen voor een eventuele wasruimte. Er is ook nog een aparte kamer, dit wordt nu gebruikt als kantoor. Tevens is er een enkele deur naar achteren. Het tuinhuis is verwarmd en heeft een eigen C.V.-ketel (Intergas, 2019).

Eerste verdieping
Overloop met twee slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde en is voorzien van kunststof kozijnen. De tweede slaapkamer is over de gehele lengte van de verdieping, deze kamer is gemakkelijk weer op te splitsen tot twee slaapkamers. In deze slaapkamers liggen grijze pvc tegels en er is een klein keukenblok met oven, koelkast, afzuiging en aansluitingen voor een kookplaat. Het kozijn aan de voorzijde is van hout en het kozijn aan de achterzijde is van kunststof. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een airconditioning die ook kan verwarmen. De badkamer is in 2015 verbouwd en is voorzien van elektrische vloerverwarming, een dubbel wastafelmeubel, inloopdouche met dubbele douche kop en een toilet.

Tweede verdieping
Overloop met voldoende bergruimte in kasten en de opstelplaats van de C.V-ketel (Remeha, 2005). De C.V-ketel en alle leidingen op de zolderverdieping zijn volledig weggewerkt door middel van een mooie kastruimte. Op de overloop is ook een klein keukenblok aanwezig met koelkast, 2-pits kookplaat en wasbak, ook is er een separate toilet aanwezig. De slaapkamer is aan beide kanten voorzien van grote dakkapellen en er is een bad en wastafelmeubel aanwezig. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een airconditioning die ook kan verwarmen.

-English text-

Surprisingly spacious and well maintained house near the center of Hoofddorp. This beautiful terraced house has always been lovingly maintained and has lots of space and possibilities. The living room is wonderfully light and has a large glass sliding door at the rear. Upstairs there are spacious bedrooms and it is possible to realize one more bedroom. The cozy and sunny garden and the pleasant light in the living room make the house very attractive. The attic has two large dormer windows this is making the bedroom very light and large. There are two air conditioners, the entire house is plastered and in the garden there is a large wooden shed/multifunctional room. In short: a fantastic, luxurious family home!

The house is located in the Graan voor Visch district, near the center and the station of Hoofddorp. All amenities are within walking distance such as several restaurants, a wide range of shops, a cinema, several supermarkets and the city theater ”Het Cultuurgebouw”. In the center of Hoofddorp there are several buses that take you to the NS Station Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam and Haarlem.

Good to know
* Year of construction: 1972
* Practice room at home possible
* House furnished as an airbnb
* Beautiful PVC floor on the ground floor and second floor
* Complete house plastered
* Painting outside frames 2018
* Garden house built in 2019
* Attic for extra storage space
* Two large plastic dormers
* Hoofddorp Center, Vier Meren shopping center: 5 minutes walk
* Hoofddorp NS station: 5 minutes by bike
* Toolenburger plas: 15 minutes by bike
* Various roads easily accessible
* Delivery in consultation

Ground floor
Entrance hall with meter cupboard, wardrobe and toilet with hand basin. The living room is wonderfully light through the windows on both sides. At the front of the living room is the kitchen, the kitchen is equipped with various built-in appliances: 6-burner gas stove, oven and dishwasher. Through the sliding door you enter the sunny backyard. The garden is beautifully landscaped and has a large garden house. In the garden house, the connections for a possible laundry room are located in the hall. There is also a separate room, which is now used as an office. There is also a single door to the rear. The garden house is heated and has its own central heating boiler (Intergas, 2019).

First floor
Landing with two bedrooms and a bathroom. The first bedroom is at the rear and has plastic frames. The second bedroom is the entire length of the floor, this room can easily be divided into two bedrooms. In these bedrooms there are gray PVC tiles and there is a small kitchen unit with oven, refrigerator, extractor and connections for a hob. The frame at the front is made of wood and the frame at the rear is made of plastic. This bedroom is also equipped with air conditioning that can also heat. The bathroom was renovated in 2015 and is equipped with electric underfloor heating, a double washbasin, a walk-in shower with a double shower head and a toilet.

Second floor
Landing with sufficient storage space in cupboards and the location of the central heating boiler (Remeha, 2005). The central heating boiler and all pipes in the attic are completely concealed by means of a beautiful cupboard space. On the landing there is also a small kitchenette with refrigerator, 2-burner stove and sink, and there is also a separate toilet. The bedroom has large dormer windows on both sides and there is a bath and washbasin. This bedroom is also equipped with air conditioning that can also heat.

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
467 m3
Woonoppervlakte
139 m2
Perceeloppervlakte
123 m2
Bouwjaar
1972
Energieklasse
B
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
24 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Remeha
CV ketel bouwjaar
2005
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Stephanie Loos MKV Haarlemmermeer

Geïnteresseerd? Neem contact op

Stephanie Loos

Deel via WhatsApp