Schildgronden 31

2134 ZV, HOOFDDORP

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

-English text below- BIEDEN VANAF € 675.000,= K.K. Speelse en goed onderhouden tussenwoning op eiland 12 van Floriande. Deze ‘niet alledaagse’ woning is een ideaal gezinshuis met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers! Op de begane grond zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer. De eerste verdieping is het...

Volledige beschrijving

-English text below-

BIEDEN VANAF € 675.000,= K.K.

Speelse en goed onderhouden tussenwoning op eiland 12 van Floriande. Deze ‘niet alledaagse’ woning is een ideaal gezinshuis met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers! Op de begane grond zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer. De eerste verdieping is het centrale gedeelte, de woonkamer is voorzien van een moderne keuken aan de achterzijde en aan de voorzijde is een fantastisch vrij uitzicht over water en groen. Op de tweede verdieping is in 2010 een opbouw geplaatst aan de achterzijde, hierdoor is er een extra slaapkamer en tweede badkamer gecreëerd. De woning is zeer netjes onderhouden en er is altijd met veel plezier en liefde in gewoond. De achtertuin is op het noordwesten gelegen en is verzorgd aangelegd. Op ieder moment van de dag is er een heerlijke plek om te genieten van de zon. Parkeren kan op eigen terrein, er is plek voor twee auto’s.

De woning is zeer centraal gelegen: op 7 minuten fietsafstand van winkelcentrum Floriande met een gevarieerd aanbod aan winkels. Het centrum van Hoofddorp ligt op 10 minuten met de auto. Daarnaast zijn scholen (zowel basis als middelbaar) op korte afstand, evenals kinderopvang. Ontspannen kun je bij de diverse sportverenigingen in de buurt of in het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburger Plas. Er is een uitstekende busverbinding naar Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp NS Station en Schiphol.

Goed om te weten
* Bouwjaar: 2001
* Energielabel A
* 12 zonnepanelen
* Elektrische boiler eigendom
* Vijf slaapkamers en twee badkamers
* Blijvend vrij uitzicht aan voorzijde
* Zonnige achtertuin met twee parkeerplekken op eigen terrein
* Elektrisch zonnescherm over de gehele breedte
* Berging met elektra, water en voldoende ruimte
* Kindvriendelijke groene woonwijk
* Toolenburger plas: circa 10 minuten met de auto
* Haarlemmermeerse Bos: circa 10 minuten fietsen
* Optimist International School: 1 minuut fietsen
* Bushalte Floriande Noord ligt op circa 2 minuten lopen
* Diverse uitvalswegen: Drie Merenweg (N205), A4, A5 en A9 gemakkelijk te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Entree, ruime lichte hal met garderobe en meterkast. Op de begane grond zijn drie slaapkamers en een ruime moderne badkamer. De eerste slaapkamer en tevens de grootste slaapkamer is aan de voorzijde, dit is een mooie ruimte met veel licht door de raampartijen. In deze slaapkamer is ook een tv aansluiting aanwezig en er is verduisterende zonwering. De badkamer is in 2015 verbouwd en is voorzien van een ruime inloopdouche met dubbele douchekop, een mooi meubel met twee wastafels en toilet. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de achterzijde met uitzicht op de achtertuin.
Via een enkele deur bereikt u de achtertuin, de tuin is op het noordwesten gesitueerd, is mooi aangelegd en heeft een buitenkraan. Er zijn verschillende fijne plekken in de zon en er is een berging voorzien van elektra en water. Via de tuindeur komt u op de privé parkeerplekken.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal met vide kunt u naar de eerste verdieping. Op de overloop is het toilet met fontein en deur naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie massief eiken houten vloer, veel raampartijen met vrijuitzicht over groen en een moderne keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een apothekerskast en diverse inbouwapparatuur: magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Tevens is er een provisieruimte met veel bergruimte en een frans balkon aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee slaapkamers en de tweede badkamer. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde en heeft een frans balkon met vrij uitzicht over groen. De badkamer is het midden en is voorzien van een bad met douchekop, wastafelmeubel en dakraam. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde en heeft een deur naar het dakterras, een heerlijk plek om s’avonds de dag af te sluiten in het avond zonnetje. Tevens zijn op deze verdieping de aansluitingen voor de wasmachine, droger en is de opstelplaats van C.V.-ketel, boiler en zonnepanelen verdeler.

-English text-

BIDDING FROM € 675.000,= K.K.

Playful and well-maintained terraced house on island 12 of Floriande. This ‘not everyday’ house is an ideal family home with five bedrooms and two bathrooms! On the ground floor are three bedrooms and a modern bathroom. The first floor is the central part, the living room has a modern kitchen at the rear and at the front there is a fantastic unobstructed view of water and greenery. An extension was placed on the second floor at the rear in 2010, creating an extra bedroom and second bathroom. The house is very well maintained and has always been lived in with great pleasure and love. The backyard is located on the northwest and has been carefully landscaped. At any time of the day there is a wonderful place to enjoy the sun. Parking is possible on site, there is room for two cars.

The house is very centrally located: 7 minutes by bike from the Floriande shopping center with a varied range of shops. The center of Hoofddorp is 10 minutes by car. In addition, schools (both primary and secondary) are a short distance away, as is childcare. You can relax at the various sports clubs in the area or in the Haarlemmermeerse Bos and the Toolenburger Plas. There is an excellent bus connection to Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp NS Station and Schiphol.

Good to know
* Year of construction: 2001
* Energy label A
* 12 solar panels
* Electric water heater property
* Five bedrooms and two bathrooms
* Permanently unobstructed view at the front
* Sunny backyard with two parking spaces on site
* Electric awning over the entire width
* Storage room with electricity, water and sufficient space
* Child-friendly green residential area
* Toolenburger plas: about 10 minutes by car
* Haarlemmermeerse Bos: approximately 10 minutes by bike
* Optimist International School: 1 minute by bike
* The Floriande North bus stop is approximately a 2-minute walk away
* Various roads: Drie Merenweg (N205), A4, A5 and A9 easily accessible
* Delivery in consultation

Ground floor
Entrance, spacious bright hall with wardrobe and meter cupboard. On the ground floor are three bedrooms and a spacious modern bathroom. The first bedroom and also the largest bedroom is at the front, this is a beautiful room with lots of light through the windows. This bedroom also has a TV connection and blackout blinds. The bathroom was renovated in 2015 and is equipped with a spacious walk-in shower with a double shower head, a beautiful piece of furniture with two sinks and a toilet. The second and third bedrooms are at the rear overlooking the backyard.
Through a single door you reach the backyard, the garden is located on the northwest, is beautifully landscaped and has an outside tap. There are several nice places in the sun and there is a storage room with electricity and water. Through the garden door you enter the private parking spaces.

First floor
You can go to the first floor via the stairs in the hall with loft. On the landing is the toilet with fountain and door to the living room. The living room has a beautiful solid oak wooden floor, many windows with an unobstructed view of greenery and a modern kitchen at the rear. The kitchen is equipped with a pharmacy cabinet and various built-in appliances: microwave, oven, dishwasher, refrigerator and freezer. There is also a pantry with plenty of storage space and a French balcony at the rear.

Second floor
On this floor are two bedrooms and the second bathroom. The first bedroom is at the front and has a French balcony with an unobstructed view of greenery. The bathroom is in the middle and is equipped with a bath with shower head, washbasin and skylight. The second bedroom is at the rear and has a door to the roof terrace, a wonderful place to end the day in the evening sun. Also on this floor are the connections for the washing machine, dryer and the location of the central heating boiler, boiler and solar panel distributor.

Kenmerken

Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
601 m3
Woonoppervlakte
176 m2
Perceeloppervlakte
198 m2
Bouwjaar
2001
Energieklasse
A
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
73 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
2012