Vinkenburg 42

2135 BN, HOOFDDORP

Vraagprijs € 635.000,- k.k.

Beschrijving

-English text below- Unieke woning direct aan de Toolenburgerplas! Een fantastisch huis met vier slaapkamers en twee badkamers. Er is een speelse indeling in de woning, de woonkeuken is op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. De woning is altijd met veel liefde onderhouden en heeft...

Volledige beschrijving

-English text below-

Unieke woning direct aan de Toolenburgerplas! Een fantastisch huis met vier slaapkamers en twee badkamers. Er is een speelse indeling in de woning, de woonkeuken is op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. De woning is altijd met veel liefde onderhouden en heeft een strakke afwerking. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over water en groen. De achtertuin en het terras liggen op het zonnige zuidwesten en via het hek in de achtertuin bent u in het park. Zelfs parkeren is geen probleem er is voldoende ruimte op de oprit. Een gewilde en unieke locatie, wees er snel bij!

De woning is perfect gelegen, met de Toolenburgerplas in de achtertuin. Dit is een fijne plek waar u in de lente en zomer kunt zwemmen, suppen en andere watersporten kunt beoefenen. Tevens zijn er verschillende horecagelegenheden aan de plas of op het terras waar u kunt genieten van het mooie uitzicht en lekker eten. Ook het Haarlemmermeerse Bos ligt op fietsafstand, dit is een recreatiegebied met veel wandel- en fietspaden. Winkelcentrum Toolenburg ligt op loopafstand, hier kunt u alles vinden voor uw dagelijkse boodschappen. Verschillende basis- en middelbare scholen liggen op korte afstanden.

Goed om te weten
* Bouwjaar 1995
* Woonoppervlakte 146m², inhoud 514m³ conform NVM meetinstructie
* 11 zonnepanelen
* 4 slaapkamers en 2 badkamers
* Elektrische screens op ramen achterzijde
* De kozijnen zijn grotendeels vernieuwd voor kunststof kozijnen.
* Trappen recent geschilderd
* Badkamer en slaapkamer begane grond april/mei 2023
* Stuckwerk keuken: april/mei 2023
* Eerste verdieping verbouwd in 2020/2021
* Sportcomplex Koning Willem-Alexander: 7 minuten fietsen
* Winkelcentrum Toolenburg: 4 minuten fietsen
* Winkelcentrum Vier Meren: 9 minuten met de auto
* Goede verbinding met het openbaar vervoer naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Schiphol
* Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Haarlem gemakkelijk te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Ruime oprit met plek voor meerdere auto’s. Entree, hal met garderobe, meterkast, toilet met fontein en deur naar de badkamer. Deze badkamer is in 2023 verbouwd en is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Tevens zijn hier de aansluitingen van de wasmachine en droger én hier is de opstelplaats van de C.V.-ketel (Valliant). Via de badkamer komt u in de voormalige garage deze is omgebouwd tot ruime slaapkamer. De slaapkamer heeft openslaande deuren en een ruime kast met veel bergruimte. Op de begane grond is de ruime keuken en eettafel, de keuken heeft diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, oven, combi-magnetron, koelkast en vriezer. In de keuken ligt vloerverwarming. Via de openslaande deuren kunt de achtertuin bereiken, deze is gelegen op het zonnige zuidwesten en heeft een fijn terras met hek naar de Toolenburgerplas.

Eerste verdieping
Via de open trap met deur naar terras bereikt u de eerste verdieping. Deze verdieping is in 2020/2021 volledig verbouwd. Er is nu een aparte woonkamer met kachel en groot raam met prachtig uitzicht over de plas en groen. Er is een aparte kamer die nu in gebruik is als thuisbioscoop. Op deze verdieping ligt een mooie eiken houten vloer en er zijn design radiatoren geplaatst. In de hal is een kast onder de trap met bergruimte en een tweede toilet met fontein.

Tweede verdieping
Overloop met drie slaapkamers en de tweede badkamer. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde en voorzien van een elektrisch screen. De tweede slaapkamer is ook aan de achterzijde, heeft toegang tot het balkon en heeft ook een elektrisch screen. De master-bedroom is aan de voorzijde en heeft een grote kledingkast. De badkamer is goed onderhouden en is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, dubbele douche, toilet, raam en vloerverwarming.

-English text-

Unique home right on the Toolenburgerplas! A fantastic house with four bedrooms and two bathrooms. There is a playful layout in the house, the kitchen is on the ground floor and the living room on the first floor. The house has always been lovingly maintained. From the living room there is a beautiful view over water and greenery. The balcony and the garden are located on the sunny southwest and through the fence in the backyard you are in the park. Even parking is not a problem there is enough space on the driveway. A popular and unique location, be quick!

The house is perfectly located, with the Toolenburgerplas in the backyard. This is a nice place where you can swim, paddle board and other water sports in spring and summer. There are also various catering establishments on the lake or on the terrace where you can enjoy the beautiful view and good food. The Haarlemmermeerse Bos is also within cycling distance, this is a recreational area with many walking and cycling paths. The Toolenburg shopping center is within walking distance, where you can find everything for your daily shopping. Several primary and secondary schools are a short distance away.

Good to know
* Year of construction 1995
* Living area 146m², content 514m³ in accordance with NVM measurement instructions
* 11 solar panels and boiler
* 4 bedrooms and 2 bathrooms
* Electric screens on rear windows
* Stairs recently painted
* Bathroom and bedroom ground floor April / May 2023
* Kitchen stucco: April/May 2023
* First floor renovated in 2020/2021
* King Willem-Alexander sports complex: 7 minutes by bike
* Toolenburg shopping center: 4 minutes by bike
* Vier Meren shopping centre: 9 minutes by car
* Good connection by public transport to Amsterdam, Haarlem, Leiden and Schiphol
* Roads to Amsterdam, The Hague and Haarlem are easily accessible
* Delivery in consultation

Ground floor
Spacious driveway with space for several cars. Entrance hall with wardrobe, meter cupboard, toilet with fountain and door to the bathroom. This bathroom was renovated in 2023 and is equipped with a shower and washbasin. Here are also the connections for the washing machine and dryer and here is the location of the central heating boiler (Valliant). Through the bathroom you enter the former garage, which has been converted into a spacious bedroom. The bedroom has French doors and a spacious closet with plenty of storage space. On the ground floor is the spacious kitchen and dining table, the kitchen has various built-in appliances: dishwasher, 4-burner induction hob, oven, combi-microwave, fridge and freezer. There is underfloor heating in the kitchen. You can reach the backyard through the French doors, which is located on the sunny southwest and has a nice terrace with a fence to the Toolenburgerplas.

First floor
You reach the first floor via the open staircase with a door to the terrace. This floor was completely renovated in 2020/2021. There is now a separate living room with stove and large window with a beautiful view over the lake and greenery. There is a separate room that is now used as a home cinema. This floor has a beautiful oak wooden floor and design radiators have been installed. In the hall is a cupboard under the stairs with storage space and a second toilet with fountain.

Second floor
Landing with three bedrooms and the second bathroom. The first bedroom is at the rear and equipped with an electric screen. The second bedroom is also at the rear, has access to the balcony and also has an electric screen. The master bedroom is at the front and has a large wardrobe. The bathroom is well maintained and is equipped with a double washbasin, double shower, toilet, window and underfloor heating.

Kenmerken

Ligging
Aan park, In woonwijk
Inhoud
514 m3
Woonoppervlakte
146 m2
Perceeloppervlakte
180 m2
Bouwjaar
1995
Energieklasse
A
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
47 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Gaskachels, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Valliant
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Stephanie Loos MKV Haarlemmermeer

Geïnteresseerd? Neem contact op

Stephanie Loos

Deel via WhatsApp