Litslaan 53

2082 GW, SANTPOORT-ZUID

Vraagprijs € 1.425.000,- v.o.n.

Beschrijving

Litslaan 53 te Santpoort-Zuid (bouwnummer 6) BOUW REEDS GESTART! Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei. Wat is dit heerlijk vrij wonen! Geniet jij straks van leven op een ruime kavel van 505 m² groot en maar liefst 211 m² woonoppervlakte? We...

Volledige beschrijving

Litslaan 53 te Santpoort-Zuid (bouwnummer 6)

BOUW REEDS GESTART!

Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei. Wat is dit heerlijk vrij wonen! Geniet jij straks van leven op een ruime kavel van 505 m² groot en maar liefst 211 m² woonoppervlakte? We laten je graag zien wat deze villa te bieden heeft. Laat je inspireren door de uitwisselbaarheid van leefkeuken en woonkamer en laat je ideeën voor de tuinkamer vast de vrije loop.

DUURZAAMHEID
De woningen hebben het karakter van een jaren-dertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Elk huis krijgt een warmtepomp en pv-panelen. Het resultaat is een heel comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis met energielabel A+++. Hiermee ben je klaar voor de toekomst.

MEERWERK
Voor deze woning is sprake van verplicht af te nemen meerwerk à € 58.550 inclusief BTW. Dit bedrag is niet in de getoonde koopsom inbegrepen. In dit meerwerk is onder meer mee genomen het plaatsen van een uitbouw, vergroten van de erker, extra dubbele tuindeuren, het plaatsen van extra dakvensters, afgedopt leidingwerk op de zolderverdieping. Tevens wordt het talud in de tuin recht getrokken tot hetzelfde niveau als de rest van de tuin. Meer informatie hierover is te vinden op de projectwebsite.

KENMERKEN
Royale villa van circa 211 m²
Vrij uitzicht op de weilanden aan de andere kant van het spoor
Een grote leefkeuken, een royale living
Prachtige zijerker met zicht op de weilanden
Uitbouw van 1,2 meter aan de achterzijde van de villa
5 (slaap)kamers
2 parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein
Vloerverwarming met koeling, zonnepanelen, bodemwarmptepomp, energielabel A+++
In aanbouw, oplevering eerste/tweede kwartaal 2025

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Inhoud
833 m3
Woonoppervlakte
211 m2
Perceeloppervlakte
505 m2
Bouwjaar
2024
Energieklasse
A+++
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
116 m2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij