Heijligegeestcroft 20

1991 ZG, VELSERBROEK

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Nieuwbouw kopen en vrijwel direct verhuizen zonder dubbele lasten? Dat kan met deze Hooglaag-kap-woning, die deel uitmaakt van het nieuwbouwproject Hofgeest Buiten in Velserbroek. De recent opgeleverde hoekwoning is vanaf de straatzijde een sprekende woning om te zien, kenmerkend door zijn hoge kap aan de voorzijde. Aan de achterzijde van...

Volledige beschrijving

Nieuwbouw kopen en vrijwel direct verhuizen zonder dubbele lasten? Dat kan met deze Hooglaag-kap-woning, die deel uitmaakt van het nieuwbouwproject Hofgeest Buiten in Velserbroek. De recent opgeleverde hoekwoning is vanaf de straatzijde een sprekende woning om te zien, kenmerkend door zijn hoge kap aan de voorzijde. Aan de achterzijde van het huis is de kap laag. De achtertuin grenst aan het parkeerhof, waar u uw auto achter een groene haag uit het zicht kunt parkeren. De woning wordt casco opgeleverd en kan dus nog helemaal naar eigen smaak afgewerkt en ingericht worden!

Hofgeest Buiten: groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rijdt u Hofgeest Buiten tegemoet, dan ziet u puntige daken rijzen uit het groene landschap. Als u vervolgens de buurt inrijdt, is het straatbeeld rustig, dorps en groen met opvallend weinig auto’s. Natuurlijke speelplekken, veel groen en de woonhofjes maken het dorpse straatbeeld af en u weet: hier kom ik thuis. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude. In Hofgeest Buiten worden verschillende huizen gebouwd: eengezinswoningen (rij- en hoekwoningen), twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een warmtepomp en (voorbereiding voor) zonnepanelen voor de energieopwekking.

De omgeving van Hofgeest Buiten
Hofgeest Buiten ligt vlakbij recreatiegebied Spaarnwoude, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Op zoek naar ander vertier? Door de directe aansluitingen op de N208 en A9 staat u binnen een half uur in Haarlem of Amsterdam. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. De omgeving van Hofgeest Buiten laat niets te wensen over.

Goed om te weten
* Hoekwoning, is reeds opgeleverd
* Woonoppervlak 128m2
* Wordt casco opgeleverd zonder badkamer en zonder keuken
* Afbouw door nieuwe eigenaar o.a. keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking
* De twee toiletten zijn reeds voorzien van tegelwerk en sanitair
* Voorbereiding voor zonnepanelen tot in de meterkast
* Verwarming en warm water via bodemenergie warmtepomp (huur)
* De haag aan de voorzijde moet in stand gehouden worden evenals het hekwerk met hedera aan de achterzijde (wordt onderhouden door Beheervereniging)
* Eventueel voordeel overdrachtsbelasting op basis van artikel 13 Wbrv komt ten goede aan verkoper

Begane grond
Entree, ruime hal met groepenkast en toilet met fontein. L-vormige woonkamer met openslaande deuren aan achterzijde. Keukenruimte aan voorzijde.

Eerste verdieping
Overloop. Separaat toilet met fonteintje. Twee slaapkamers aan voorzijde. Casco badkamer. Grote slaapkamer aan achterzijde.

Tweede verdieping
Overloop. Ruime slaapkamer aan voorzijde. Technische ruimte aan achterzijde.

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
380 m3
Woonoppervlakte
128 m2
Perceeloppervlakte
161 m2
Bouwjaar
2022
Energieklasse
A+++
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
70 m2

Installatie

Soorten verwarming
Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij