Vijfhovenhof 3

1991 ZB, VELSERBROEK

Vraagprijs € 868.400,- v.o.n.

Beschrijving

Maak kennis met de nieuwste, exclusief opgezette woonwijk aan de rand van de bebouwde kom van Velserbroek; Hofgeest Buiten. De eerste woningen zijn net opgeleverd en geven een goede impressie van de overige woningen en de wijk. Het project Hofgeest Buiten is groen en landelijk wonen, grenzend aan recreatiegebied Spaarnwoude....

Volledige beschrijving

Maak kennis met de nieuwste, exclusief opgezette woonwijk aan de rand van de bebouwde kom van Velserbroek; Hofgeest Buiten.

De eerste woningen zijn net opgeleverd en geven een goede impressie van de overige woningen en de wijk.

Het project Hofgeest Buiten is groen en landelijk wonen, grenzend aan recreatiegebied Spaarnwoude. Op steenworp afstand bevinden zich ook de wandelparken Beeckestijn en Velserbeek. Op fietsafstand liggen de duinen, het strand en de Noordzee aan uw voeten. En dit alles in een omgeving waar rust en het buitenleven centraal staan. Met ruime tuinen, veel openbaar groen (parkachtige uitstraling met natuurlijke speelplaatsen voor kinderen) en zo min mogelijk auto’s in het straatbeeld.

De opzet met woonhofjes geeft het gebied een gemoedelijke, dorpse uitstraling en sfeer. De benodigde parkeerruimte bevindt zich in parkeerhoven (mandelig terrein) achter of nabij de woningen, waarbij ook voor een zo groen mogelijke invulling is gekozen.

De bebouwing is zeer gevarieerd met zowel eengezinswoningen (rij- en hoek), twee-onder-1 kap en drie-onder1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. De opzet van de woonblokjes is kleinschalig en afwisselend met bijvoorbeeld laag en hoog oplopende kaplijnen maar ook dwarskappen.

Opvallend zijn de mooie combinaties van het metselwerk (bonte, afwisselende kleurstelling van stenen), de daken (er zijn woningtypen met leipannen of dakpannen) en er zijn zelfs woningen met een houten gevelafwerking! Er is dus heel veel aandacht besteed aan detaillering. Duidelijk geen standaard-wijk!

Het gebied is opgedeeld in zogenaamde landelijke thema’s zoals de hoven, de omranding en de boerenerven. Ieder thema heeft zijn eigen herkenbare woningtypen. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig (BENG-norm), beschikken over een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking. Het zijn ook nog eens zeer ruime woningen.

Op zoek naar ander vertier in de omgeving? Door de directe aansluitingen op de N208 en A9 staat u binnen een kwartier in Haarlem of binnen een half uur in Amsterdam. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. De omgeving van Hofgeest Buiten laat dus in alle opzichten niets te wensen over!

BOUWNUMMER 241: € 868.400,- V.O.N.

TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING OP EEN PERCEEL VAN CA. 266 M2 EN EEN WOONOPPERVLAKTE VAN CA. 155 M2 IN ÉÉN VAN DE EXCLUSIEVE “BOERENERVEN”

Deze twee-onder-één-kapwoning (afgebeeld bouwnummer 241, woningtype 11) heeft een houten gevel, de entree aan de voorzijde en een ruime zij- en diepe achtertuin.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte circa 155 m2
– 3 slaapkamers (+ vrij indeelbare zolder)
– 2 toegewezen parkeerplaatsen in mandelig gebied
– Bekijk de plattegrond van deze woning bij Downloads – Verkooptekeningen op de projectwebsite
– Servicekosten mandelig terrein ca. € 99,51 p.m.
– Warmtepomp onderhoudscontract ca. € 30,- p.m. (mogelijkheid tot eenmalige afkoop of huur-leasecontract)
– Badkamer en toilet in casco uitvoering

Geïnteresseerd? Een bezichtiging van het bouwterrein is op afspraak mogelijk! Neem contact op met ons nieuwbouwteam!

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
465 m3
Woonoppervlakte
155 m2
Bouwjaar
2023
Energieklasse
A++
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij