Vogelenzangseweg 180A

2114 BD, VOGELENZANG

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

– English translation below – Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning biedt het perfecte plaatje voor het landelijke wonen. Met vier royale slaapkamers en een heerlijke badkamer, is deze woning lekker ruim. De achtertuin is een waar paradijs, met voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven in een oase van rust. De...

Volledige beschrijving

– English translation below –
Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning biedt het perfecte plaatje voor het landelijke wonen. Met vier royale slaapkamers en een heerlijke badkamer, is deze woning lekker ruim. De achtertuin is een waar paradijs, met voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven in een oase van rust.

De woning heeft een ideale indeling met een ruime hal die leidt naar de landelijke woonkeuken met een spoeleiland. Het eiland is een perfecte plek om heerlijk te zitten. De woonkamer is royaal en heeft een sfeervolle openhaard. Hier is ook een gezellige eethoek te vinden. Via de openslaande deuren is de prachtige achtertuin bereikbaar met adembenemend uitzicht over de weilanden en ligt op het zuidwesten. Het is een perfecte plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van de warme zonnestralen. Als het te warm wordt, is er de mogelijkheid om te schuilen in de schaduw onder de zonneschermen over de gehele breedte van de achtergevel. Vanuit de hal is garage toegankelijk waar ruimte is voor één auto. Tevens is hier ook direct toegang tot de achtertuin. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, ideaal voor meerdere auto’s. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer. Grenzend aan de hoofdslaapkamer ligt de badkamer die is voorzien van een stoomcabine. Op de tweede verdieping is de ruime en lichte zolder waar ook prachtig uitzicht is op een groene omgeving. Een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte, deze zolder biedt talloze mogelijkheden.

Vogelenzang is een dorp dat op 15 minuten afstand van Haarlem ligt met een goede bereikbaarheid door uitvalswegen naar zowel Den Haag, als Amsterdam, Schiphol en Alkmaar. De woning ligt in een gebied dat omringd is door prachtige bollenvelden en veel groen. Er zijn fijne wandelgebieden zoals de Amsterdamse Waterleidingduinen en het strand ligt op fietsafstand. Tevens zijn er faciliteiten zoals een basisschool, speelpleintjes, een supermarkt en sportverenigingen. Voor nog meer faciliteiten of bijvoorbeeld het treinstation zijn Heemstede, Bennebroek en Hillegom in de buurt.

Goed om te weten
* Woonoppervlak 201 m²
* Perceeloppervlak 530 m²
* Bouwjaar 2004
* Energielabel A
* Volledig geïsoleerd
* Vloerverwarming op de begane grond en de badkamer
* Domotica systeem aanwezig voor de verwarming
* Stopcontacten aanwezig in de vloer op verschillende plekken in de woonkamer en op zolder
* Fraai aangelegde tuin met uitzicht om een prachtig groen landschap
* Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
* Ligging nabij diverse wandelgebieden zoals de Amsterdamse Waterleidingduinen en het strand
* Bushalte aan de overkant van de straat
* NS-station Hillegom en Heemstede-Aerdenhout op korte fietsafstand
* Oplevering in overleg

Begane grond
Entree, ruime hal, toilet met fontein en de garderobe. De woning heeft een ruime hal die leidt naar de landelijke woonkeuken met een spoeleiland. Deze keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, 6-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een voorbereiding voor een Quooker systeem. De royale woonkamer heeft een sfeervolle openhaard en een eethoek. In de woonkamer is er ook een trapkast met ruime berging. Via de openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar op het zuidwesten. Vanuit de hal is de garage toegankelijk met ruimte voor één auto. Hier is ook de wasmachine aansluiting en een wasbak. Tevens is de achtertuin toegankelijk via de garage.

Eerste verdieping
Overloop, separaat toilet met fontein. Twee heerlijke ruime slaapkamers aan de voorzijde. Een van de slaapkamers is voorzien van een wastafel. De andere slaapkamer heeft een dakkapel waar ruimtelijkheid gecreëerd wordt. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer. Grenzend aan de hoofdslaapkamer is de badkamer die is uitgerust met een heerlijk ligbad, dubbele wastafel en een stoomcabine voor twee personen.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de ruime open zolder bereikbaar met 2 dakramen. Hier is ook de cv-installatie.

– English translation –
This beautiful semi-detached house offers the perfect picture of rural living. With four generous bedrooms and a lovely bathroom, this home is nice and spacious. The backyard is a true paradise, with plenty of space to enjoy outdoor living in an oasis of rest.

The house has an ideal layout with a spacious hallway leading to the country-style kitchen with a sink island. The island is a perfect place to enjoy sitting. The living room is generous and has an attractive fireplace. A cosy dining area can also be found here. Through the French doors, the beautiful back garden is accessible with breathtaking views over the meadows and is south-west facing. It is a perfect place to relax and enjoy the warm rays of the sun. If it gets too hot, there is the option of taking refuge in the shade under the sunshades covering the entire width of the rear facade. From the hall is accessible garage where there is space for one car. There is also direct access to the rear garden from here. There is ample on-site parking, ideal for several cars. The house has two spacious bedrooms at the front. At the rear of the house is the master bedroom. Adjacent to the master bedroom is the bathroom which is equipped with a steam room. On the second floor is the spacious and bright attic where there are also beautiful views of green surroundings. An extra bedroom, a home office or a hobby room, this attic offers countless possibilities.

Vogelenzang is a village located 15 minutes away from Haarlem with good accessibility through arterial roads to both The Hague, as well as Amsterdam, Schiphol and Alkmaar. The property is located in an area surrounded by beautiful bulb fields and lots of greenery. There are fine walking areas such as the Amsterdam Water Supply Dunes and the beach is at cycling distance. There are also facilities such as a primary school, playgrounds, a supermarket and sports clubs. For even more facilities or the train station, for example, Heemstede, Bennebroek and Hillegom are nearby.

Good to know
* Living area 201 m²
* Land area 530 m²
* Built in 2004
* Energy label A
* Fully insulated
* Underfloor heating on the ground floor and the bathroom
* Home automation system for heating
* Sockets present in the floor at various places in the living room and attic
* Beautifully landscaped garden overlooking a beautiful green landscape
* Parking for several cars on site
* Location near various walking areas such as the Amsterdam Water Supply Dunes and the beach
* NS-station Hillegom and Heemstede-Aerdenhout on short cycling distance
* Delivery in consultation

Ground floor
Entrance, spacious hall, toilet with fountain and wardrobe. The house has a spacious hall leading to the country kitchen with a sink island. This kitchen is fully equipped, including a dishwasher, 6-burner gas hob, extractor hood, oven, fridge, freezer and preparation for a Quooker system. The spacious living room has a cosy fireplace and a dining area. In the living room, there is also a stairs cupboard with ample storage space. Through the French doors, the rear garden is accessible on the southwest. From the hall, the garage is accessible with space for one car. Here is also the washing machine connection and a washbasin. The back garden is also accessible through the garage.

First floor
Landing, separate toilet with fountain. Two lovely spacious bedrooms at the front. One of the bedrooms has a washbasin. The other bedroom has a dormer window creating spaciousness. At the rear of the house is the master bedroom. Adjacent to the master bedroom is the bathroom equipped with a lovely bathtub, double washbasin and a steam room for two.

Second floor
A fixed staircase leads to the spacious open attic with 2 skylights. Here is also the central heating system.

Kenmerken

Ligging
Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud
769 m3
Woonoppervlakte
201 m2
Perceeloppervlakte
530 m2
Bouwjaar
2004
Energieklasse
A
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
224 m2

Garage

Soorten
Aangebouwd steen
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
2020
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Eric Liefveld - Heemstede MKV

Geïnteresseerd? Neem contact op

Eric Liefveld RM RT

023 - 800 02 00 06 - 53 35 48 83 Mail Eric Liefveld RM RT
Deel via WhatsApp