Burgemeester Engelbertsstraat 82

2042 KP, ZANDVOORT

Vraagprijs € 595.000,- k.k. o.v.b.
verkocht

Beschrijving

-English translation below- Op zoek naar een woning met uitstekende verhuur mogelijkheden? Deze half vrijstaande woning is geheel gerenoveerd. Dankzij de flexibiliteit van de indeling biedt deze woning ook de mogelijkheid om gemakkelijk omgetoverd te worden tot een ruime eengezinswoning. Kortom, de veelzijdigheid van dit object is uniek. Deze half...

Volledige beschrijving

-English translation below-
Op zoek naar een woning met uitstekende verhuur mogelijkheden? Deze half vrijstaande woning is geheel gerenoveerd. Dankzij de flexibiliteit van de indeling biedt deze woning ook de mogelijkheid om gemakkelijk omgetoverd te worden tot een ruime eengezinswoning. Kortom, de veelzijdigheid van dit object is uniek.

Deze half vrijstaande woning is ideaal gelegen in het centrum van Zandvoort en biedt vele mogelijkheden. De indeling is als volgt: de begane grond heeft een ruim entree die leidt naar de woonkamer met een moderne woonkeuken. De eethoek grenst aan de keuken. Vanuit de keuken is er via openslaande deuren toegang naar het terras op het zuidwesten. Hier is het heerlijk genieten van de buitenlucht en de heerlijke zonnestralen. In het midden van de woonkamer bevindt zich een nis met toegang tot de kelder. Vanuit de zithoek is er ook middels openslaande deuren de mooie verzorgde en beschutte patio te bereiken op het zuidoosten. In de gang is er een ruime berging met de cv-opstelling en de wasmachine- en drogeraansluiting. Hier is ook voldoende ruimte om de kledingkast te creëren. In de gang is het toilet. De slaapkamer aan de achterzijde is ook bereikbaar via de gang. Deze is uitgerust met zowel een ligbad met een stortdouche en een wastafel.
Het appartement op de eerste verdieping is momenteel beschikbaar voor verhuur. Ideaal voor stellen die een paar dagen in Zandvoort willen verblijven. Het appartement heeft een gezellige zithoek en een heerlijk balkon om van buiten te kunnen genieten. In een hoek aan de voorzijde is de eenvoudige keuken met een kleine eethoek. In het midden bevindt zich een douche en een apart toilet. Achterin bevindt zich de slaapkamer. Daarnaast is er op deze verdieping ook een kamer die momenteel gebruikt wordt als berging.

De woning ligt centraal en heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Gelegen op steenworp afstand van het centrum en het heerlijke strand. Nabij is het openbaar vervoer, waardoor de andere omliggende steden gemakkelijk bereikbaar zijn. Winkels, scholen en andere noodzakelijke voorzieningen bevinden zich ook in de directe omgeving. De dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden aan de overkant van de straat.

Goed om te weten
* Woonoppervlak 115 m²
* Perceeloppervlak 112 m²
* Bouwjaar 1906
* Energielabel C
* Woning is geheel gerenoveerd in 2020
* 2 aparte cv-installaties voor beneden en boven, te vinden in de berging op de begane grond
* Parkeren middels parkeervergunning
* Parkeergarage te koop aan Burgemeester Fenemaplein 27 G40 te Zandvoort. Vraagprijs € 55.000,- kosten koper
* Op korte loopafstand van het strand, centrum en het NS-station
* Oplevering in overleg

Begane grond
Entree, ruime hal, garderobe en de meterkast. Moderne woonkeuken, via openslaande deuren toegang tot de voortuin. Ruime woonkamer met een heerlijke houtkachel. Nis in het midden van de woonkamer met toegang tot de kelder. Middels openslaande deuren vanuit de woonkamer is de beschutte patio te bereiken. In de gang is het toilet en een berging met 2 cv-installaties van beneden en boven en de wasmachine en droger aansluiting. Aan de achterzijde is de slaapkamer met de badkamer voorzien van een ligbad met een stortdouche en een wastafel.

Eerste verdieping
Ruime overloop, 1 slaapkamer/berging aan de achterzijde en een ruim appartement. Gezellige woonkamer, balkon, compacte halfopen keuken, een douche, separaat toilet en aan de achterzijde de slaapkamer.

-English translation-
Looking for a property with excellent rental potential? This semi-detached home has been completely renovated. Thanks to the flexibility of the layout, this property also offers the possibility of being easily converted into a spacious single-family home. In short, the versatility of this property is unique.

This semi-detached house is ideally located in the center of Zandvoort and offers many possibilities. The layout is as follows: the ground floor has a spacious entrance leading to the living room with a modern kitchen. The dining area is adjacent to the kitchen. From the kitchen there is access through sliding doors to the terrace facing southwest. Here you can enjoy the outdoors and the lovely sunshine. In the middle of the living room is an alcove with access to the basement. From the sitting area there is also through sliding doors to reach the beautiful well-kept and sheltered patio on the southeast. In the hallway there is a spacious storage room with the central heating system and washing machine and dryer connections. Here is also enough space to create the closet. In the hallway is the toilet. The rear bedroom is also accessible from the hallway. This is equipped with both a bathtub with a rain shower and a washbasin.
The apartment on the first floor is currently available for rental. Ideal for couples who want to spend a few days in Zandvoort. The apartment has a cozy sitting area and a lovely balcony to enjoy the outdoors. In a corner at the front is the simple kitchen with a small dining area. In the middle is a shower and a separate toilet. At the back is the bedroom. In addition, on this floor there is also a room currently used as a storage room.

The property is centrally located with all amenities within easy reach. Located just steps away from downtown and the wonderful beach. Nearby is public transportation, making the other surrounding cities easily accessible. Stores, schools and other necessary amenities are also in the immediate vicinity. Daily shopping can be done across the street.

Good to know
* Living area 115 m²
* Land area 112 m²
* Built year 1906
* Energy label C
* House is completely renovated in 2020
* 2 separate heating systems for downstairs and upstairs, located in the storage room on the first floor
* Parking by parking permit
* Parking garage for sale at Burgemeester Fenemaplein 27 G40 in Zandvoort. Asking price € 55,000, – buyer costs
* Short walking distance from the beach, center and railway station.
* Delivery in consultation

Ground floor
Entrance hall, wardrobe and meter cupboard. Modern kitchen, through double doors access to the front garden. Spacious living room with a lovely wood stove. Niche in the middle of the living room with access to the basement. Through double doors from the living room to reach the sheltered patio. In the hallway is the toilet and a storage room with 2 central heating systems from downstairs and upstairs and the washer and dryer connections. At the rear is the bedroom with the bathroom equipped with a bathtub with a rain shower and a washbasin.

First floor
Spacious landing, 1 bedroom/storage room at the rear and a spacious apartment. Cozy living room, balcony, compact semi-open kitchen, a shower, separate toilet and at the rear the bedroom.

Kenmerken

Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Ligging
In centrum, In woonwijk
Inhoud
498 m3
Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
112 m2
Bouwjaar
1906
Energieklasse
C
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
12 m2

Garage

Soorten
Garagebox
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha
CV ketel bouwjaar
2020