Fahrenheitstraat 42

2041 CJ, ZANDVOORT

Vraagprijs € 400.000,- k.k. o.v.b.
verkocht

Beschrijving

– English translation below – Wonen op een fijne, rustige plek in Zandvoort-Noord, met een zeer riante voor- en achtertuin en de Kennemerduinen om de hoek. Genoeg Met 3 slaapkamers en een badkamer is er genoeg ruimte, waardoor deze woning ideaal is voor een gezin. Tevens biedt de woning veel...

Volledige beschrijving

– English translation below –
Wonen op een fijne, rustige plek in Zandvoort-Noord, met een zeer riante voor- en achtertuin en de Kennemerduinen om de hoek. Genoeg Met 3 slaapkamers en een badkamer is er genoeg ruimte, waardoor deze woning ideaal is voor een gezin. Tevens biedt de woning veel mogelijkheden om deze naar eigen wens te moderniseren en te vergroten door middel van een uitbouw.

De ligging van deze eengezinswoning in Zandvoort is ideaal. Alle nodige voorzieningen liggen om de hoek. De lichte woonkamer heeft een sfeervolle open haard en een open keuken. Daarnaast beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers, een badkamer en voldoende bergruimte. De achtertuin is heerlijk met zijn ruim 16,5m diepte, waardoor er na een uitbouw nog een goed tuin overblijft, en ligt heerlijk zonnig op het zuidoosten . Separaat is er een grote garagebox te koop. Deze ligt aan de achtergelegen Kamerlingh Onnesstraat 67 en is via de achterom te bereiken.

Deze tussenwoning ligt in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand voor de dagelijkse boodschappen. De nabijgelegen duinen bieden de perfecte mogelijkheid om prachtige wandelingen te maken. Bovendien bevinden zowel Haarlem als Bloemendaal zich op een steenworp afstand, gemakkelijk te bereiken per fiets in slechts enkele minuten.
Binnen 3 minuten fietsen zijn de kinderen al op school en kunnen heerlijk spelen in één van de vele speeltuinen in de buurt. Het openbaar vervoer ligt binnen handbereik.

Goed om te weten:
* Woonoppervlak 91m²
* Perceeloppervlak 145m²
* Bouwjaar 1966
* Energielabel F
* Sfeervolle open haard
* Buitenzonwering aan de achterzijde op de begane grond
* Betaald parkeren en parkeervergunningen
* De parkeergarage aan Kamerlingh Onnesstraat 67 is te koop voor € 40.000,- kosten koper
* Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen
* Het strand ligt op slechts een paar minuten fietsafstand
* NS-station en busstation op slechts enkele minuten fietsen
* Nabij uitvalswegen richting Haarlem of Amsterdam
* Oplevering in overleg

Begane grond
De woning heeft een ruime voortuin die leidt naar de entree. In de hal bevinden zich de meterkast, een toilet met fontein, een trapkast en een garderobe. De lichte woonkamer beschikt over een sfeervolle openhaard. Aan de achterzijde van de woning is de eethoek met een deur die toegang biedt tot de achtertuin. Grenzend aan de eethoek is de halfopen gedateerde keuken. Ook hier is een deur die leidt naar de royale achtertuin met achterom die op het zonnige zuidoosten ligt. De tuin is maar liefst 15,5 meter diep. Dankzij de ruimte in de achtertuin zijn er meerdere terrassen aanwezig en er is een achterom. Aan de achtergevel is er een zonnescherm.

Eerste verdieping
De overloop op deze verdieping geeft toegang tot alle vertrekken. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning en biedt een prachtig uitzicht over de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich een tweede slaapkamer, voorzien van een wastafel. De badkamer is eenvoudig met zowel een ligbad als een douche. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig, ook voorzien van een wastafel.

Tweede verdieping
Overloop. Op deze verdieping is er een kleine kamer die gebruikt wordt als berging met een dakraam. Hier is ook de cv-installatie en wasmachine-/drogeraansluiting. Tevens is hier een derde ruime slaapkamer met een wastafel en een dakkapel die een ruimtelijk gevoel creëert. Daarnaast is er achter de knieschotten volop bergruimte.

– English translation –
Living in a nice, quiet place in Zandvoort-Noord, with a very spacious front and back garden and the Kennemer dunes around the corner. Enough With 3 bedrooms and a bathroom there is plenty of space, making this house ideal for a family. Also, the house offers many opportunities to modernize and enlarge to your own liking by means of an extension.

The location of this family home in Zandvoort is ideal. All necessary amenities are just around the corner. The bright living room has a cozy fireplace and an open kitchen. In addition, the house has 3 spacious bedrooms, a bathroom and plenty of storage space. The backyard is lovely with its over 16.5m depth, leaving a good garden after an expansion, and is sunny on the southeast . Separately, there is a large garage box for sale. This is located at the rear Kamerlingh Onnesstraat 67 and is accessible via the back.

This townhouse is located in a quiet street with mostly destination traffic. The nearest supermarket is just a 5-minute walk away for daily groceries. The nearby dunes offer the perfect opportunity for beautiful walks. Moreover, both Haarlem and Bloemendaal are just a stone’s throw away, easily reached by bike in just a few minutes. Within 3 minutes cycling, children are already at school and can play in one of the many playgrounds nearby. Public transportation is within easy reach.

Good to know:
* Living area 91 m²
* Land area 145 m²
* Built year 1966
* Energy label F
* Atmospheric fireplace
* Exterior blinds at the rear on the first floor
* Paid parking and parking permits
* The parking garage at Kamerlingh Onnesstraat 67 is for sale for € 40.000,- buyer’s costs
* Almost entirely equipped with plastic frames
* The beach is just a few minutes cycling distance
* NS-station and bus station just a few minutes cycling
* Near roads to Haarlem and Amsterdam
* Delivery in consultation

Ground Floor
The house has a spacious front garden leading to the entrance. In the hall are the meter cupboard, a toilet with fountain, a cupboard and a wardrobe. The bright living room has a cozy fireplace. At the rear of the house is the dining area with a door that provides access to the backyard. Adjacent to the dining area is the semi-open dated kitchen. Also here is a door leading to the spacious backyard with a back entrance that is located on the sunny southeast. The garden is no less than 15.5 meters deep. Thanks to the space in the backyard there are several terraces and there is a back entrance. At the rear wall there is a sunshade.

First floor
The landing on this floor provides access to all rooms. The master bedroom is at the rear of the house and offers a beautiful view of the backyard. At the front is a second bedroom, equipped with a sink. The bathroom is simple with both a bathtub and a shower. In addition, there is a separate toilet, also equipped with a sink.

Second floor
Landing. On this floor there is a small room used as a storage room with a roof window. Here is also the central heating system and washer / dryer connections. Also here is a third spacious bedroom with a sink and a dormer that creates a spacious feeling. In addition, there is plenty of storage space behind the knee walls.

Kenmerken

Bijzonderheden
Kluswoning
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
345 m3
Woonoppervlakte
91 m2
Perceeloppervlakte
182 m2
Bouwjaar
1966
Energieklasse
F
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
59 m2

Garage

Soorten
Garagebox
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Open haard
CV ketel type
Junkers Eurostar
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Gerard-Vleut-Makelaar

Geïnteresseerd? Neem contact op

Gerard Vleut RM RT

023 - 542 02 44 06 - 55 80 11 33 Mail Gerard Vleut RM RT
Deel via WhatsApp