De beste verkoopstrategie voor uw huis?

De beste verkoopstrategie voor uw huis?

 

U overweegt te verhuizen, ziet u het verkoopproces al voor zich? Groot bord in de tuin en veel online exposure? Of liever meer low key en rustig afwachten? Veel online contact met uw makelaar of liever bellen? 

Misschien twijfelt u juist: wat past bij mij? Of geeft u het liever totaal uit handen… 

 

Ieder huis een unieke aanpak

Een uitgebreide kennismaking bij verhuiswensen is wezenlijk. Tussen uw makelaar, uw huis en u. Want wat een ander prettig vindt, daar ligt u van wakker. Bovendien: ieder huis vraagt om een eigen verkoopstrategie. En iedere doelgroep qua kopers, vraagt om een unieke (online) benadering. Een verkoopstrategie op maat: precies daar bieden wij als uw makelaar meerwaarde.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Onze makelaars ontmoeten u graag! Nemen uw wensen en overwegingen graag door met een kopje koffie erbij, of via videobellen… wat u uitkomt. Zet u daarna graag de volgende stap? Dan kunt u van ons een stevige, goed onderbouwde verkoopstrategie verwachten die matcht met uw wensen én een mooi verkoopresultaat realiseert. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op om u te matchen met een van onze specialisten met precies de juiste expertise.

 

Het optimale verkoopproces?

De een ligt wakker van het idee eerst het eigen huis te verkopen: want wat als we niet op tijd een nieuw huis vinden? En de ander verkoopt zonder aarzelen zo snel mogelijk want ziet juist op tegen tijdelijk dubbele woonlasten… Samen wegen we de voors en tegens af.

Soms vraagt de situatie om een eigen aanpak. Zo wilt u bij een scheiding misschien liever niet een prominent bord aan de gevel. En soms zijn er overwegingen om daar tóch vanaf te wijken. Want verwachten wij de koper uit de wijk? Dan is het tuinbord vrijwel zeker effectiever dan een sneak preview op Instagram…

Belangrijk om het verkooptraject zo in te richten dat we maximaal succes boeken terwijl u zo min mogelijk stress ondervindt. Wat dat voor u betekent, onderzoeken we samen.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met een van onze medewerkers

Leuk kennis te maken!

Naam(Vereist)
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Adres(Vereist)
Uw adres
Nieuws in uw inbox?
Nieuws in uw inbox?
Voor de zekerheid:
Voor de zekerheid:

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op