Filter
1140 Resultaten
Nieuw
Foto: Olmenstraat 20ZW
Appartement 72 M2, 2 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
2 dagen
Foto: Wildlaan 29
Woonhuis 725 M2, 13 kamers
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.
Rijnlanderweg 736 in Hoofddorp - Mooijekind Vleut Makelaars - Pre-owned

Fantastisch wonen in dit vrijstaande pre-owned gezinshuis met vrij uitzicht!

Kijk even binnen
3 dagen
Foto: Kwartellaan 8
Woonhuis 122 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 485.000,- k.k.
4 dagen
Foto: Sabapad 18
Appartement 109 M2, 3 kamers
Huurprijs € 1.688,- p.m.
4 dagen
Foto: Amerikaweg 28
Appartement 107 M2, 3 kamers
Huurprijs € 1.688,- p.m.
4 dagen
Foto: Amerikaweg 126
Appartement 108 M2, 3 kamers
Huurprijs € 1.706,- p.m.
4 dagen
Foto: Amerikaweg 136
Appartement 108 M2, 3 kamers
Huurprijs € 1.706,- p.m.

Onze woningen

Ons woning-aanbod wisselt met de dag. De woningen die u vandaag ziet, kunnen morgen verkocht zijn. Gelukkig hebben we een continue stroom van steeds nieuwe huizen. Leuke appartementen voor starters, huizen waarin je als gezin kunt groeien, compacte comfortabele appartementen om langdurig te genieten en alles daar tussenin. Zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen, zowel in Amsterdam, als in Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout.

Ontdek onze nieuwbouw-projecten

Uw droomwoning

Droomt u van een romantische jaren dertig huis, kijkt u vooral uit naar een strak design huis met alle duurzame voorzieningen of wilt u gewoon een fijne plek in een fijne buurt? Neem de tijd, oriënteer u op de mogelijkheden, de prijzen, de markt en loop of fiets bijvoorbeeld eens rond in buurten die u aanspreken. Uiteraard denken we graag met u mee tijdens uw zoektocht, met hulp van ons slimme match systeem Copaan, verzorgen we het biedingsproces en alles daaromheen. Lees hoe wij u in vijf stappen naar uw droomhuis begeleiden.

Kopen in 5 stappen

Koop en verkoop van uw woning

Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Bij de verkoop van uw bestaande huis evenzeer. Wij helpen u uiteraard graag en zorgen ervoor dat het hele proces zo aangenaam mogelijk verloopt. We volgen uw wensen en gedachten op de voet. Delen onze kennis en ervaring met u. Wij zijn uw aandachtige oor bij uw eerste verhuiskriebel tot en met uw professionele adviseur bij de notaris.

Ook hier op onze site kunt u al veel informatie vinden die u op weg helpt. Kijk bijvoorbeeld  voor de meest gestelde (ver)koop vragen eens naar ons ‘Makelaars ABC’. En lees wat u mag verwachten bij verkoop van uw woning in ons ‘vijf stappen verkoopplan’. Ga ook eens naar ons Dossier Duurzaam voor de meest actuele woningtips op dat gebied. Nuttige en leuke info.

Benieuwd naar de ontwikkelingen op de huidige markt? Even sparren over de mogelijkheden voor u? We hopen dat u contact met ons opneemt. Want in het directe (digitale) contact leren we u het beste kennen en kunnen we goed met u meedenken, uw wensen optimaal realiseren. Graag tot gauw!

Neem contact met ons op