Over Ons

Over Ons

 

De makelaardij is een leven. Wij stoppen niet om vijf uur; we zijn er al voor negenen. We volgen de hectische ontwikkelingen in de markt volcontinu. We beheersen theorie en praktijk en lopen vaak op trends vooruit. U hebt recht op de beste dienstverlening, dat is de gedachte. Op Funda krijgen wij een 9,1 van onze klanten. Daar zijn we trots op; we bouwen er graag op verder.

 

Een passende makelaar

Een huis kopen of verkopen; het is een belangrijke zakelijke transactie waarin (soms complexe) persoonlijke overwegingen een rol spelen. Belangrijk dat u zich daarin door een makelaar goed laat adviseren. Onze makelaars hebben ieder hun eigen specialisatie. Zo krijgt u altijd de makelaar die matcht met uw omstandigheden en wensen.

Of u nu onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem of Heemstede-Aerdenhout inschakelt, onze specialisten bieden u de beste (verkoop)service en zullen u soepel naar uw gedroomde huis of verkooptransactie begeleiden.

 

Alle kennis voor u

Wij ondernemen veel samen met projectontwikkelaars, notarissen, relocation organisaties, bouwkundigen, (interieur-)architecten en hypotheekadviseurs. Dit houdt ons breed en up to date. Ook die gebundelde kennis delen wij graag met u.

 

Bekijk ons woningaanbod en bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen hier.

 

Bas van Amerongen

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust:

Bas van Amerongen

023 - 542 02 44 06 - 53 53 98 89 Mail Bas van Amerongen

Onze teams

  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Heemstede-Aerdenhout

Vestiging Amsterdam

Contact

Vestiging Haarlem

Contact

Vestiging Heemstede-Aerdenhout

Contact

Wij zijn aangesloten bij:

Wij ondersteunen:

 

Wij dragen graag een steentje bij om onze stad, streek, wereld een stukje beter te maken. Gezonde mensen in een gezonde woon- en leefomgeving, in een gezonde wereld, dat is ons uitgangspunt.
Wij ondersteunen verschillende organisaties, verenigingen en evenementen.

 

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op