Move.nl / Mijn NVM

Move.nl

Dagelijks lezen hoe de bezichtigingen van uw huis zijn verlopen? Even snel het schema voor deze week checken? Het kan met Move.nl.

 

Als klant van Mooijekind Vleut bieden wij u toegang tot Move.nl. Met een eigen inlognaam en wachtwoord hebt u toegang tot uw eigen (ver)koopdossier.

Wij plaatsen hier gedurende het hele traject dat wij samen doorlopen, alle mogelijke relevante informatie en documenten rondom uw woning: gegevens, correspondentie, agendapunten en updates van onze werkzaamheden. Zo kunt u altijd even checken wat er ook alweer was afgesproken, of wat er deze week gepland staat.

 

Wanneer wij samen bezig zijn een koper te vinden voor uw huis, of samen op zoek zijn naar een nieuwe woning, inzicht in uw eigen dossier is altijd prettig. Omdat u over dezelfde informatie beschikt als wij, kunnen we snel schakelen bij nieuwe ontwikkelingen en gebeurtenissen. Zo bent u net als wij altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

 

>> Direct naar Move.nl

 


Mijn NVM

Move is de opvolger van Mijn NVM. Al onze opdrachtgevers die een Mijn NVM-inlog hebben, kunnen hier uiteraard nog steeds mee inloggen.

>> Direct naar Mijn NVM

Geïnteresseerd? Neem contact op

Marleen van der Berg

023 - 542 02 44

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op