Werken bij

Jouw ontwikkeling is goud waard bij Mooijekind Vleut Makelaars

 

Leuk dat je interesse hebt in werken bij ons. We zijn nú al benieuwd naar jou. We groeien en de markt is hotter dan ooit, dus extra energie en talent zijn altijd welkom. Even iets over ons.

We bestaan 45 jaar en hebben dus al heel wat huizenmarkten meegemaakt: een rente van 13%, een waardedaling van 40%, een waardestijging van 40%, een geweldige kopersmarkt, een geweldige verkopersmarkt, en ga zo maar door. En iedere keer kwamen we daar wat sterker uit. Omdat er een paar dingen niet veranderen: de behoefte van klanten aan betrokkenheid, eerlijkheid en kwaliteit. Ook de waardering als je voor klanten door het vuur gaat, blijft.

We kwamen er ook sterker uit, omdat er altijd een paar dingen wél veranderen, zoals technische mogelijkheden, de behoefte aan flexibiliteit en de snelheid van opereren. We zijn zo een hechte club geworden. Van jonge starters en ervaren rotten. We hebben ieder onze eigen specialisatie (of ontwikkelen die) en helpen elkaar met die specifieke know how: leuke en handige manier van samenwerken. Voor klanten en voor onszelf.

Werken in de mooiste regio van Nederland

Inmiddels hebben we kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede-Aerdenhout en zijn we met zo’n 30 mensen. We zien elkaar veel, ook buiten kantooruren. Super gezellig en vaak nuttig. We delen wat we weten en tegenkomen in de markt en in de buurt (waar we zelf wonen en thuis zijn) en kennen de mensen die er wonen.

Een huis (ver)kopen is een van de belangrijkste ‘events’ in het leven van mensen. Heel belangrijk dat dat perfect gebeurt. Dat de ideale match ontstaat tussen droom en werkelijkheid, tussen prijs en budget, tussen klant en makelaar. Wij gaan voor de 100% match. Dat is ambitieus, ja. Maar als je niet gaat voor het allerbeste, eindig je altijd onderaan. Als je dat onderschrijft, willen we je graag leren kennen.

Ga je voor perfectie, ben je servicegericht en ambitieus, heb je karakter en ben je helemaal thuis in een van onze vestigingssteden? Dan willen we sowieso graag met je praten. Over het vak, over jouw en onze wensen en over jouw en onze groei. Bel of mail even. We verheugen ons er op.

Onze mensen vast ontmoeten? Lees hier interviews met onze collega’s!

 

Onze vacatures

Binnendienst Medewerker Amsterdam
Makelaar Wonen Haarlem
Makelaar Wonen Heemstede

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Bel met:

Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Projectverhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact

Team Haarlemmermeer

Contact

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op