Huis kopen - Een helder plan

Kennisbank Huis kopen

Huis kopen

 

Een nieuw huis kopen: gaat ‘t om een eerste flatje, perfect voor de komende 5 jaar? Of een jaren ‘30 huis met erker en tuin voor de trampoline voor de komende 15 jaar? Kiest u voor duurzaam en toekomst-proof wonen in nieuwbouw? Of een gezellig bovenhuis, strak penthouse, droomachtig familiehuis, gelijkvloerse benedenverdieping… Zoveel mensen, zoveel woonwensen.

We zien het allemaal voorbij komen: jonge stellen, oudere singles, stellen met 1 kind of 4 uit vorige relaties, met pensioen, vol in de carrière… Voor iedere situatie hebben wij een makelaar die matcht. Qua leeftijd, qua leeftijdsfase, qua ervaring en relevante expertise.

We kijken graag met u mee. Begeleiden u naar uw droomhuis met prettig advies, een helder plan van aanpak, met als eerste zicht op nieuw aanbod en scherpe onderhandelingen.

Wat komt er kijken bij een huis kopen?

Een huis kopen is een financieel zware beslissing, en net zo goed een kwestie van het hart. Er komt meer kijken dan scrollen op Funda. Hoe vindt u uw droomhuis? Waar let u op bij een bezichtiging? Welke plichten heeft u als koper? Hoe werkt dat bieden eigenlijk? En wanneer is een onderhandeling officieel gestart?

Sommige zaken zijn erg persoonlijk, hangen af van uw specifieke situatie. Of u er goed aan doet om eerst te kopen of te verkopen bijvoorbeeld. En welke mogelijkheden qua financiering er zijn. Bespreek uw woonwensen daarom altijd met een aankoopmakelaar die met u meekijkt. Misschien er meer mogelijk dan u denkt!

Fijn om u zich vast in te lezen voordat u een specialist uitnodigt. Daarom bundelen we al onze blogs voor u over het thema “huis kopen.” Klik hieronder door op uw situatie en lees verder:

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op