Huis verkopen

Kennisbank Huis verkopen

Huis verkopen: alle informatie op een rij

 

Het verkopen van uw huis of appartement: een spannende stap! En iedere stap uniek.

Er zijn klassieke bewegingen: jonge gezinnetjes die van starters-appartement verhuizen naar gezinshuis, mensen tegen hun pensioen die compacter gaan wonen. Maar ook stellen die hun karakteristieke jaren ‘30 hoekhuis inruilen voor ‘n nieuwbouw-loft… Singles die de ene binnenstad verruilen voor de andere. Samengestelde gezinnen op zoek naar een nieuw familiehuis. En alle mogelijke variaties op die thema’s.

Waarom overweegt u uw huis te verkopen?

Er zijn vrolijke aanleidingen om te verkopen: geboorte van een kind, samenwonen, nieuwe baan, kinderen het huis uit en nieuwe mogelijkheden. Maar ook minder fijne: scheiden, een overlijden… In iedere situatie geldt: degelijke informatie helpt u verder.

Verder om een zorgvuldige keuze te maken: nu verkopen, later, of misschien wel helemaal niet? Om al uw opties te kunnen verkennen: welke verkoopstrategie past bij mij? Hoe zet ik mijn overwaarde in? Maar ook om verrassingen achteraf te voorkomen: welke fiscale consequenties zijn er? Met welke regelingen moet ik rekening houden?

We helpen u graag op weg. Snappen dat het prettig is om u eerst zelf te oriënteren voordat u een van onze specialisten uitnodigt. Klik hieronder door op uw situatie en lees verder over alles rond het thema huis verkopen:

 

Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Projectverhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact

Team Haarlemmermeer

Contact
Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op