De Meester Hoofdfoto

De Meester: 178 luxe appartementen in Kleverparkbuurt – Haarlem

De Meester: 178 luxueuze appartementen - Gerenoveerd of nieuwbouw! - Kleverparkbuurt in Haarlem

 

In het schitterende monumentale schoolgebouw ‘De Meester’ gaan straks 178 appartementen in verhuur in de middenhuur en vrije sector. Gerenoveerd of nieuw gebouwd in de sfeervolle jaren ’20-stijl van De Meester. Dat betekent: veel prachtige, authentieke details zoals glas-in-lood, hoge plafonds en brede gangen. Dat is nog eens thuiskomen! 

 

Huren in De Meester? Dat kan (naar verwachting) vanaf Q2 2022!
Meld u aan als geïnteresseerde via
de projectwebsite, dan bent en blijft u als eerste op de hoogte!

 

De Meester - Schoolgebouw in Haarlem

Riant & eigentijds wonen in De Meester

De oude klaslokalen en ook de directeurskamer worden omgetoverd tot 77 verschillende type woningen, van gave entresols tot loft appartementen. Variërend in grootte van ca. 59m2 to 194m2 en met 1 tot 4 slaapkamers. En naast een gezamenlijke tuin heeft u straks ook gewoon een eigen balkon of dakterras om heerlijk te ontspannen.

U woont er riant, eigentijds en ook zorgeloos; het complex is kleinschalig en krijgt liften. In de ondergrondse garage is er niet alleen parkeerplek voor de auto. U kunt er ook uw fiets kwijt!

 

Uw nieuwe thuis tussen stad en strand

Het fijne voordeel van wonen op een plek als deze: u heeft alles in de buurt. U loopt zó naar leuke buurtwinkels, het station is nog geen 5 minuten fietsen en het gezellige centrum van Haarlem is vlakbij! Net als het strand: voor u het weet staat u in het zand.

 

Op de hoogte blijven van de verbouwing? Volg de bouw van de Meester!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse in De Meester?

Ziet u uzelf wel wonen in De Meester? De appartementen gaan naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 in verhuur. Meld u zich aan als geïnteresseerde op de projectwebsite, dan hoort u het nieuwste nieuws als allereerst!

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie over dit project? Neem contact op met ons nieuwbouw-team: we helpen u graag! Bel of mail: 023 – 542 02 44 / nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

Benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Maak een afspraak met een onafhankelijk hypotheekadviseur. En vraag een vrijblijvende (online) waardebepaling van uw huidige woning aan!

Ons team in Nieuwbouw & Verhuur

Team Nieuwbouw & Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op