Bas-van-Amerongen-Makelaar

Bas van Amerongen – Register Makelaar in Haarlem

Ontmoet ons team: Bas van Amerongen – Register Makelaar in Haarlem

 

Ontmoet Bas van Amerongen: register makelaar in Haarlem! Waar staat zijn droomhuis? En wat moet nou eerst: een woning kopen of juist verkopen?

 

Ha Bas, ik wil verhuizen: wat doe ik eerst? Een nieuw huis kopen? Of juist eerst verkopen?

Daar bestaat niet één formule voor! Misschien lig je wakker van het idee je huis te verkopen terwijl je nog geen nieuw huis op het oog hebt. Dan begin je liever eerst met het zoeken van een nieuwe woning. Een ander ligt misschien juist wakker van het idee straks dubbele lasten te moeten dragen. Dan is eerst verkopen misschien verstandiger. Het hangt natuurlijk ook echt af van de markt, van de buurt waarin je woont, de zoekvraag naar het huis dat je te koop wilt zetten etc. In ieder geval is het altijd slim én fijn om samen een duidelijk verhuisplan te maken. Om van ons te horen waar de kansen liggen op dit moment. En om te weten wat er allemaal mogelijk is. Vaak kun je handig spelen met de opleverdatum van je eigen huis, om maar iets te noemen: als je die wat langer maakt, is er wat meer tijd om een nieuw huis te vinden.

 

Het is niet niks hè, zomaar een bord in je tuin zetten…

Zeker niet! Verhuizen is een van de meest ingrijpende veranderingen in een mensenleven. Voor sommigen is het een hele fijne, vrolijke ervaring. Als er bijvoorbeeld een kindje geboren wordt. Dan trekken we alle registers open: te-koop-bord aan de gevel, Facebook-post, veel foto’s op Funda… Maar soms is zoveel aandacht niet prettig, bijvoorbeeld bij verdrietige situaties als scheiden of overlijden. Heel bijzonder voor ons om daar zo dichtbij te staan. We geven mensen alle gelegenheid en ruimte voor hun emoties; wij zijn degenenen die het hoofd koel houden en verstandige adviezen geven. Want verhuizen is niet alleen emotie: het is ook een grote, zakelijke transactie.

Soms is het nemen van de stap niet zo vanzelfsprekend: weten we zeker dat we willen verhuizen? Stellen we dat liever niet nog even uit? Wat zou ons huis dan opbrengen? Is het financieel wel verstandig? Waar kunnen we dan naartoe? Mensen hebben vaak veel vragen en vinden ze het hartstikke spannend de eerste stap te nemen omdat dat erg definitief voelt. Maar het kan ook anders. We kunnen de woning stil in de verkoop zetten: niet op Funda, geen bord in de tuin. Wij brengen het huis dan onder de aandacht van collega makelaars en doen actief een beroep op ons netwerk. Dat geeft wat meer lucht. Rustig even aankijken wie er geïnteresseerd is en welke resultaten we boeken.

 

En waar staat jouw droomhuis?

Met mijn gezin woon ik heel prettig in het Ramplaankwartier. Lekker dichtbij het strand, een fijne plek voor de kinderen om te spelen en te groeien. Maar het Bosch en Vaartkwartier, de Koninginnebuurt, de Kleverpark en rond de Haarlemmerhout: daar voel ik me ook thuis. Al die waanzinnige huizen, ieder met een eigen architectuur, prachtig! Ik werk graag in die buurten; word altijd weer zó enthousiast als ik een woning binnenstap. Dat maakt mijn vak zo mooi: zoveel huizen, zoveel verhalen. Zo’n grote verandering als verhuizen brengt altijd spanning met zich mee. Onze begeleiding, het inzetten van onze kennis en expertise kan die spanning wegnemen. Heel waardevol om mensen zo van dienst te kunnen zijn.

Haarlem is mijn thuis: ik ben er geboren en opgegroeid. Ik zou ook nooit ergens anders willen werken. Ik ken de stad zó goed! Hier komt mijn ervaring als makelaar het meest tot zijn recht. De stad verveelt nooit omdat ze zich blijft ontwikkelen. Net als ons bedrijf: vooruitlopen op de nieuwste ontwikkelingen, talentvolle makelaars opleiden, meewerken aan grote nieuwbouwprojecten. Mooi om ons kantoor te zien groeien!

Bas van Amerongen MooijekindVleut Haarlem

Heeft u een vraag over Bas van Amerongen – Register Makelaar in Haarlem?
Neem contact op

Bas van Amerongen

023 - 542 02 44 06 - 53 53 98 89 Mail Bas van Amerongen

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op