Ontmoet-ons-team--Marleen-van-der-Berg--Office-Manager-–-Haarlem

Marleen van der Berg: Office Manager – Haarlem

Ontmoet ons team: Marleen van der Berg: Office Manager – Haarlem

 

Ontmoet Marleen van der Berg: office manager in Haarlem, rots in de branding en jawel: meester in de rechten. Marleen bewaakt het Mooijekind Vleut a.d.v.i.e.s.-keurmerk: je zult haar niet snel ‘doei’ horen zeggen!

 

“Doe maar wat, daar doen we niet aan!”

Marleen is al ruim 10 jaar een begrip op kantoor Haarlem. Ze stroomlijnt de organisatie, adviseert in juridische kwesties, bewaakt de uniformiteit tussen de 4 kantoren en is dé belichaming van het a.d.v.i.e.s.-keurmerk: “Ik zet puntjes op de i. Daar houd ik van, dat alles écht klopt.”

Op kantoor doet niemand zomaar wat. Er wordt stilgestaan bij de kleinste details. “Kijk, ieder van ons is een visitekaartje van kantoor. We beseffen ons allemaal heel goed dat alles wat wij zeggen of doen, ertoe doet. Hoe klein ook. Zo zal ik niet snel doei zeggen tegen een opdrachtgever, want dat past ons kantoor niet. Liever zeg ik dan tot ziens of dag.”

“Ons a.d.v.i.e.s.-keurmerk is precies dát. De uitgangspunten van hoe wij het wél doen. Bijvoorbeeld: we zijn integer, handelen altijd in het belang van onze opdrachtgevers, zorgen altijd voor de beste match qua kennis & expertise. En heel concreet: we bellen altijd dezelfde dag terug, afspraak is afspraak. Fijn om het op papier te hebben: zo weten opdrachtgevers ook wat ze van ons mogen verwachten.”

 

“Levensfase, expertise: we gaan voor de beste match.”

Marleen is niet alleen office manager, ze doet net als haar collega’s de zogeheten opnames: alle kenmerken van een huis verzamelen en beschrijven, woning-tekst schrijven, fotograaf aansturen, meetcertificaat checken, etc. “Starters, jonge gezinnetjes, mensen wiens kinderen net het huis uitgaan: binnen ons team hebben we voor iedere doelgroep een makelaar en binnendienst-kracht die matcht. Qua levensfase, maar ook qua expertise: Gemeentelijke Monumenten in de binnenstad, vrijstaande villa’s in het groen. Dat werkt heel fijn. Ik doe veelal de panden in het hogere segment en de complexere zaken. Bijvoorbeeld nalatenschappen of bewindvoeringen.”

Marleen studeerde notarieel recht. Ze is voor haar collega’s dan ook dé autoriteit op het gebied van regels, de uitzonderingen daarop, lastige juridische bepalingen, het opstellen van contracten en addenda. “Ik werk al lang in de makelaardij, heb een hoop voorbij zien komen. Ik houd van de levendigheid van het makelaarsvak, zit niet voor niets graag met de headset op in het midden van kantoor. Maar ik houd ook van de precisie van juridische kaders. Dus ik heb een superbaan.”

Lees hier waar ons a.d.v.i.e.s. voor staat!

 

Marleen van der Berg - Haarlem MKV

Meer weten over verhuizen in Haarlem? Marleen helpt u graag op weg:

Marleen van der Berg

023 - 542 02 44 Mail Marleen van der Berg

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op