Vacature: Makelaar Wonen Haarlem

We groeien! We werken hard om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Voor minder doen we het niet. We zoeken nu een makelaar (A-RMT / K-RMT) met een fijn netwerk in Haarlem en directe omgeving. Onze makelaars cultiveren ieder hun eigen expertise. Zo krijgen opdrachtgevers altijd de makelaar die matcht met hun omstandigheden en wensen. Ben jij de volgende match voor ons?

 

Even kort over ons

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, de opdrachtgevers altijd centraal. We werken in aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. We gaan dus echt de diepte in. We zijn een hecht team, delen elkaars expertise en netwerk – ook tussen de vier kantoren – maar zijn allemaal net een beetje anders. Qua karakter, qua interesses. Tegelijkertijd zijn we allemaal even enthousiast, gefocust en professioneel!

Makelaar Wonen Haarlem (A-RMT / K-RMT)

Jouw rol binnen ons team hangt af van je ervaring. Ben je een K-RMT-er met een stevig track record in de omgeving? Lekker op pad! Ben je net gestart als A-RMT-er? Dan leren we je – on the job – de kneepjes van het vak.

Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid. Naar je opdrachtgevers. Naar je collega’s: samen met een andere makelaar en iemand van de binnendienst vorm jij één team. Fijn voor de klant. En voor jou de beste manier om tot het uiterste te gaan: in aankoop- en verkoopbegeleiding, bezichtigen, onderhandelen en het formuleren van de beste marketingstrategie. Je hebt altijd iemand om mee te sparren en dat doe je graag. Goed voor je ontwikkeling; daar hechten we aan.

 

Gedreven huizenmatcher

Je bent helemaal thuis in het fraaie Haarlem. Je houdt van het vak, van het ontzorgen van mensen in het verkoop- en aankoopproces en onderhoudt een levendig netwerk. We werken niet alleen met woningen, maar vooral met de mensen die er (willen) wonen. En met elkaar. Die persoonlijke match, en de match met de regio vinden we dus super belangrijk.

 

Dit bieden wij je concreet

  • Een informele, inspirerende werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een optimistisch, energiek en groeiend makelaarskantoor;
  • Kans om jezelf te zijn en (professioneel) te groeien binnen een hechte club mensen en een bedrijf met een lange geschiedenis;
  • Ruimte en waardering voor je eigen inbreng en ervaring;
  • Fijn salaris afhankelijk van jouw niveau (zowel jouw vaardigheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Jij bent goud waard

Binnen ons team in Haarlem draai je meteen mee. Natuurlijk werken we je in, maar jij gaat gewoon meteen lekker energiek je gang. Liefst fulltime: minimaal 32 uur. Misschien wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan o.a. de interviews met Maarten (uit Haarlem) en Eric (uit Heemstede).

En bel dan even met Kim van Kampen: op 023 – 542 02 44 of stuur haar een mail: kim@mooijekindvleut.nl. Natuurlijk zien we je het liefst op kantoor! Neem je je CV en brief mee?

Vragen? Direct solliciteren? Bel of mail:

Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op