Internationaal Haarlem

Verkoopmakelaar Haarlem

Uw verkoopmakelaar in Haarlem

 

Uw huis in Haarlem verkopen? Belangrijk dat u zich goed laat bijstaan door een verkoopmakelaar met grondige kennis van de markt, de stad, de regio, de mensen die er graag willen wonen. We kennen de obstakels in iedere fase van het verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doen we al veertig jaar in Haarlem en omgeving. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Uw huis verkopen in Haarlem

Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod beperkt, de zoekvraag ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook die prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het nú uw moment om te verkopen.

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn of de gunstigste voorwaarden. Specialisten binnen ons team hebben een duidelijke focus op verkoop. Zo bieden wij u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Fijn, zo’n professional aan uw zijde die adviseert, het hoofd koel houdt en voor u tijgert. Belangrijk ook, juist nu.

 

Vrijblijvende kennismaking & waardebepaling

Overweegt u de stap? Benieuwd naar de waarde van uw huis? Bijvoorbeeld om uw hypotheek over te sluiten, uw huis ter verbouwen of uit te bouwen? Onze specialisten komen graag bij u langs – op gepaste afstand uiteraard – om u en uw huis te leren kennen. We luisteren naar uw wensen, uw overwegingen. We geven u inzicht in de zoekvraag naar woningen zoals de uwe, rapporteren over recent verkochte vergelijkbare huizen en bieden concreet advies.

Na ons bezoek ontvangt u, indien gewenst, een helder plan van aanpak met een goed onderbouwde adviesprijs, een duidelijke strategie. Nodig ons eenvoudig uit via onderstaand formulier. Of doe onze gratis online waardecheck!

Wij komen graag bij u langs in Haarlem:

  • Uw naam
  • Uw contactgegevens
  • Uw adres
  • Waarom wenst u een waardebepaling?

Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op