Vacature: Aankoopmakelaar Haarlem

We groeien! We werken hard om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Voor minder doen we het niet. En dat werpt zijn vruchten af. Daarom zoeken we een stevige, zelfstandig werkende makelaar met karakter die in Haarlem gaat aankopen. Onze makelaars cultiveren ieder hun eigen expertise. Zo krijgen opdrachtgevers altijd de makelaar die matcht met hun omstandigheden en wensen. Ben jij de volgende match voor ons?

 

Even kort over ons

Professionaliteit, kwaliteit en plezier staan bij ons altijd voorop, de opdrachtgevers altijd centraal. We werken in aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. We gaan dus echt de diepte in. Een hecht team vormen we en we delen elkaars expertise en netwerk. We zijn allemaal een beetje anders. Qua karakter, qua interesses. Maar in ons allemaal zit dezelfde mate van enthousiasme, focus en professionaliteit.

 

Aankoopmakelaar Wonen

Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid. Naar je opdrachtgevers. Naar je collega’s: samen met een junior collega-makelaar en iemand van de binnendienst vorm jij één team. Fijn voor de klant. En voor jou de beste manier om tot het uiterste te gaan: in de aankoopbegeleiding, het contact met klanten, bezichtigingen en onderhandelingen. Je hebt altijd iemand om mee te sparren en dat doe je graag. Goed voor je ontwikkeling; daar hechten we aan. In iedere fase van je carrière. 

 

Gedreven huizenmatcher

Je hebt een aardig track-record in de makelaardij. Je bent ervaren in het opzetten, begeleiden en afwikkelen van aankooptrajecten. Je hebt karakter, een grote dosis energie en gedrevenheid. We werken niet alleen met woningen, maar vooral met de mensen die er (willen) wonen. En met elkaar. Die persoonlijke match en de match met onze mooie stad Haarlem vinden we dus super belangrijk. De markt eist dat we flexibel zijn. Dat verwachten we dus ook van jou. De opdrachtgever verwacht van Mooijekind Vleut de beste service. Dat bied jij dus ook. Als vanzelf.

 • Je bent minimaal K-RMT;
 • Je hebt hbo/wo-denkniveau en hebt minstens 2 tot 5 jaar ervaring in de makelaardij;
 • Je hebt kennis van de doelgroep binnen de markt;
 • Je durft anders te denken, te kijken en te doen;
 • Je hebt jouw eigen visie op ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Je bent flexibel en hebt een proactieve servicegerichte instelling en weet altijd de juiste oplossing te vinden;
 • Betrouwbaarheid en integriteit zijn een must;
 • Je werkt lekker zelfstandig maar stuurt graag jouw team aan;
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.

 

Dit bieden wij je concreet

 • Een informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een optimistisch, energiek en groeiend makelaarskantoor met een lange geschiedenis;
 • Kans om jezelf te zijn en (professioneel) te groeien binnen een hechte club mensen;
 • Ruimte en waardering voor je eigen inbreng en achtergrond / ervaring;
 • Fijn salaris, afhankelijk van jouw niveau (zowel jouw vaardigheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol);
 • Leuke (online) borrels en bedrijfsuitjes!

 

Aan de slag

Binnen ons team in Haarlem draai je meteen, liefst fulltime, mee. Natuurlijk werken we je in, maar jij gaat gewoon meteen lekker je gang. 

Misschien wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan bijvoorbeeld de interviews met Maarten en Marco uit Haarlem en bekijk de huizenmarktupdate van Bas, de visie van Menno op bijbouwen en creatieve woonvormen en hun gezamenlijke visie op het vak

En bel Menno even op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail voor meer info en vragen: menno@mooijekindvleut.nl. Normaalgesproken zouden we zeggen: val even binnen op kantoor. Voor nu: laten we gauw Zoomen/Hangouten/FaceTimen!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op