Taxaties BOG

Taxaties bedrijfsonroerendgoed (BOG)

 

Een goede taxatie is van grote waarde, of het nou koop, verkoop, huur of verhuur betreft. En uiteraard als leidraad voor uw accountant of financiers! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen van bedrijfsvastgoed. Een van de redenen dat ING, ABN-AMRO en NIBC ons verkiezen als BOG Taxateur in de regio Zuid-Kennermerland.

 

Als eerste in de regio volledig TMI geaccrediteerd

TMI is een initiatief van het Taxatie Management Instituut. Dit instituut is een opleidings- en toetsingsinstantie die met medewerking van NVM Business in het leven is geroepen om een einde te maken aan de onzekerheden in de bedrijfs-vastgoed-taxatie. Onze specialisten worden regelmatig getoetst en continu bijgeschoold. Zo houden wij onze kennis en expertise op pijl, zijn wij altijd volledig op de hoogte. Meer weten? Kijk op taxatiemanagementinstituut.nl.

 

Waardebepaling

Soms is een complete (BOG) taxatie niet noodzakelijk. In dat geval kunt u ook kiezen voor een “verkort taxatierapport” oftewel waardebepaling. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, hoewel u er minder rechten aan kunt ontlenen. Vraag naar de mogelijkheden! En lees hier verder over onze diensten aan de zakelijke markt.

 

Bekijk ons actuele aanbod van bedrijfspanden 

 

Uw bedrijfspand laten taxeren? Maak direct een afspraak met:

Mooijekind-Vleut-Gerard-Vleut-Makelaar

Gerard Vleut RM RT

023 - 542 02 44 06 - 55 80 11 33

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op