Uw zakelijke partner

Meedenken met ondernemers

 

Door jarenlange regionale ervaring als adviseur, makelaar en taxateur, kennen wij vrijwel ieder (bedrijfs-) pand van buiten en binnen. En omdat we zelf ondernemers in hart en nieren zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander en zijn we gewilde adviseurs voor het MKB.

 

Zo zijn wij bij uitstek uw aanspreekpunt als het over lokale marktkennis gaat in relatie tot bedrijfsonroerendgoed (BOG). Zowel in “harde” data als de menselijke, sociologische kant. Hiervoor maken wij onder meer gebruik van City Traffic, dé databank met alle actuele gegevens over winkelpubliek. In de regio Zuid Kennemerland weten wij als geen ander wie wat waar zoekt.

 

Onze focus?

Wij zitten graag aan (dezelfde kant van de) tafel met:

  • Particuliere verhuurders/pandeigenaren
  • Lokale en landelijke winkelondernemers
  • Investeerders en vastgoedbeleggers
  • Ontwikkelaars
  • Gemeente en beleidsmakers
  • Accountants

Wij concentreren ons op verhuur, (ver)koop, (her)ontwikkelingsadvies en beleggingen met een specifieke aandacht voor bestaande winkelruimtes in en om de woonkernen van de gemeenten in Zuid Kennermerland.

 

Wat is ons doel?

Bij een goed woon- en leefklimaat hoort een gezond bedrijfs-, ontwikkelings- en investeringsklimaat in de regio. Daar gaan we voor.

 

Hoe?

We bereiken dat door volledig betrouwbaar, transparant en zeer bereikbaar te zijn. Of het gaat om huur of verhuur; aan- of verkoop; taxatie of waardebepaling, of vastgoedadvies in het algemeen. Door onszelf voortdurend te blijven ontwikkelen, zien we de ontwikkelingen in de commerciële vastgoedsector al van verre aankomen. Zo zijn wij – naast lid van NVM business en VastGoedCert – als eerste in de regio volledig TMI geaccrediteerd. TMI is de standaard op het gebied van bedrijfs-vastgoed-taxatie. Prettige garantie voor u.

 

Bekijk hier het actuele aanbod van bedrijfspanden.

 

Wilt u als ondernemer sparren? Pak de telefoon of stuur een mail naar:

Mooijekind-Vleut-Gerard-Vleut-Makelaar

Gerard Vleut RM RT

023 - 542 02 44 06 - 55 80 11 33

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op