IJmuiderstraatweg 45

1971 LC, IJMUIDEN

Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Beleggingsobject met vrij uitzicht! Pand in verhuurde staat, winkelruimte op de begane grond, ruim appartement op de 1e verdieping en een tweede appartement op de 2e verdieping. Waar? In Oud IJmuiden: ruim opgezet, winkels, (vis)restaurants, scholen, busverbindingen en hoofdwegen in de buurt! Dit beleggingsobject, in verhuurde staat is een mooie...

Volledige beschrijving

Beleggingsobject met vrij uitzicht! Pand in verhuurde staat, winkelruimte op de begane grond, ruim appartement op de 1e verdieping en een tweede appartement op de 2e verdieping. Waar? In Oud IJmuiden: ruim opgezet, winkels, (vis)restaurants, scholen, busverbindingen en hoofdwegen in de buurt!

Dit beleggingsobject, in verhuurde staat is een mooie kans indien je interesse hebt een beleggingsobject te kopen. Er is op de begane grond een winkelruimte, die voor onbepaalde tijd is verhuurd. Op zowel de eerste als tweede verdieping vind je een appartement, die beide voor bepaalde tijd zijn verhuurd. Dit betreft één woonhuis, kadastraal is de woning nog niet gesplitst maar de toestemming is aanwezig. De tweede verdieping heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van ca. 3 meter, hiervoor is een omgevingsvergunning en bouwtekeningen aanwezig. Dit zal ongeveer 15 m2 extra ruimte opleveren.

De locatie is heel prettig: hier woon je in een unieke wijk met karakteristieke bouwstijlen en verschillende gevels. De hoofdwegen naar Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn eenvoudig te bereiken. In een mum van tijd sta je met je blote voeten op het strand, wandel je heerlijk door de duinen, eet je een visje aan het dok in de haven, ga je naar Forteiland IJmuiden of neem je een kijkje op de Hoge vuurtoren van IJmuiden.

Goed om te weten:
* Behoeft onderhoud
* Beleggingsobject in verhuurde staat
* Kadastraal niet gesplitst, toestemming aanwezig voor splitsing
* Winkel op de begane grond is voor onbepaalde tijd verhuurd
* Appartementen verhuurd tot 01/04/2024
* Energielabel G, geldig tot 25/05/2031 (IJmuiderstraatweg 45)
* Energielabel E, geldig tot 25/05/2031 (IJmuiderstraatweg 45A)
* Mogelijkheid voor uitbouwen 2e verdieping, vergunning aanwezig
* Voor indeling en maten, zie plattegronden
* Winkel en appartementen hebben een separaat meetrapport
* Aanvaarding in overleg, as is clausule van toepassing

Kelder

Begane grond
Riante bedrijfsruimte met meterkast, opslagruimte, berging, inpandig kantoor voorzien van een keukenblok en separaat een modern toilet met fontein (deze ruimte is voor onbepaalde tijd verhuurd). Vliering.

Afzonderlijke opgang met inpandige fietsenberging/opslag.

Eerste verdieping
Overloop. Woonkamer met erker, inbouwkast en een elektrische haard. Eenvoudige keuken voorzien van een koelkast, vriezer, gaskookplaat, oven en vaatwasser (werkt niet meer). Bijkeuken voorzien van wasmachineaansluiting en kraan. Doucheruimte met inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Toilet met fontein. Garderobe. Trapkast. Ruime slaapkamer met toegang tot balkon. Tweede slaapkamer.

Tweede verdieping
Overloop. Woonkamer met inbouwkast en een eenvoudige, open keuken. Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon. Tweede slaapkamer. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. CV-ruimte.

Aanvaarding

Type aanvaarding
In overleg

Informatie

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Onderhoud binnen

Waarderingen
Matig tot redelijk

Onderhoud buiten

Waarderingen
Matig tot redelijk

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij