Eerste afspraak en verkoop wensen

Tijdens de eerste afspraak zetten we vooral onze ogen en oren goed open. We bekijken uw woning grondig, nemen alle plus- en minpunten op. Uiteraard nemen we de tijd voor uw wensen en eisen. We hebben dan reeds ons vooronderzoek gedaan bij onder andere het Kadaster en kunnen u precies vertellen hoe het zit met vraag en aanbod in uw categorie! Met al deze informatie stellen wij dan een offerte, verkoopadvies en een plan van aanpak samen. Op basis hiervan besluit u of u de verkoopopdracht verstrekt!

Ga naar volgende stap

Opdrachtbevestiging en strategie

In het plan van aanpak staat alles wat wij voor u gaan doen en wat de kosten zijn. Daarbij geven we u ook reële verkoopprijs en onze verkoopstrategie. Als u de opdrachtbevestiging heeft getekend, gaan we aan de slag met het verzamelen van de benodigde verkoopinformatie. U krijgt een eigen inlog op ons klantenintranet, zodat u al onze verrichtingen ook online kunt volgen!

Ga naar volgende stap

De presentatie van uw woning

Het presenteren van een woning is meer dan alleen een Te Koop bord op het raam plakken. Wij hebben beschikking over diverse media om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Natuurlijk maken we gebruik van de gangbare methoden als Funda, krant- en raamadvertenties en Social Media. Daarnaast hebben we ook vernieuwende technieken in huis, om eventuele kopers een kijkje in hun toekomstige woning te geven.

U begrijpt, er zijn ook zaken die u zelf kunt regelen om uw huis het beste voor de dag te laten komen. Desgewenst hebben we ook een professionele styliste voor u die u met raad en daad kan helpen!

Ga naar volgende stap

Bezichtigingen en biedingen

Hoe goed we ook presenteren, een geïnteresseerde koper wil met eigen ogen het huis bekijken, de sfeer proeven en de omgeving zien. Wij adviseren u om daar niet zelf bij aanwezig te zijn. Onze verkoopmakelaars weten immers al de weg! Wij zijn elke werkdag van 9 tot 9 –en op zaterdag overdag- beschikbaar om deze bezichtigingen persoonlijk en professioneel te begeleiden. En op te volgen, natuurlijk.

Daarnaast is het onze ervaring dat het meedoen aan de Open Huizen Dagen tot verrassende resultaten leidt. Vraag naar de data!

Ga naar volgende stap

De daadwerkelijke verkoop

Verkoopvoorbereidingen, verkoopbezichtigingen, verkooponderhandelingen, de overdracht, onze specialiteit! Uiteraard wordt u als eerste op de hoogte gehouden van alle stappen die er gedaan worden. In samenspraak met u, zullen we een serieus bod uitonderhandelen. Uiteindelijk gaan we met de bieder met de beste voorwaarden over tot het tekenen van het (voorlopige) koopcontract. Is ons werk dan klaar? Nee zeker niet!
 
Wij rusten niet tot wij een vlekkeloze transactie hebben verzorgd, waar u en de koper nooit meer naar om hoeven te kijken. 

Verkoopafspraak maken

Meer weten over verkopen?


Neem direct contact op met

Kim

Kim van den Burg

023 - 542 02 44

Mail Kim