Huis-Verkopen-in-5-stappen

Kennisbank Uw Huis Verkopen – Online Tools

Uw huis verkopen in 5 stappen

 

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, maar ook de leukste koper. Binnen ons team hebben wij specialisten met een duidelijke focus op verkoop. Zij bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst: prettig voor u.

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis.

Om te beginnen willen we alles over u weten. Waarom wilt u, of moet u verkopen? Hoe lang heeft u hier gewoond en waar zat u het liefst? Zoveel woningen, zoveel verhalen: wij luisteren.

2

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. We gaan meteen aan de slag volgens de afspraken die we gemaakt hebben. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van het huis. U heeft altijd een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig voor u.

3

Presentatie
Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Zo fraai mogelijk, want presentatie is alles. Een professionele fotograaf legt uw huis in mooie beelden vast. We zetten verschillende middelen in om uw huis te verkopen.

Via een uitgekiende social media strategie zorgen we ervoor dat uw opdracht online maximaal onder de aandacht komt van een breed en, niet onbelangrijk, relevant publiek. Rekent u op professioneel, actueel maatwerk, ofwel een top score.

4

Bezichtigingen
Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Nu begint het echt! Wij begeleiden elke werkdag van 9.00 tot 21.00 – en op zaterdag overdag – elke bezichtiging persoonlijk. Daarin zijn we flexibel. En als er een serieuze geïnteresseerde is, zitten wij daar bovenop.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten: onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt, informeren we u direct. We gaan altijd voor de oplevering die het beste past, qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers vinden? We hebben heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Kennismaken? Een vrijblijvende waardebepaling?

We maken graag kennis met u en uw huis. Hieronder kunt u ons eenvoudig uitnodigen. Uiteraard geheel vrijblijvend. We bespreken uw woon- en verhuiswensen. En stellen indien gewenst na afloop een helder plan van aanpak voor u op met een duidelijke onderbouwing van de marktwaarde van uw huis. Graag tot gauw!

Nodig ons uit voor een kennismaking & een vrijblijvende waardebepaling:

Verkochte woningen

Lekker Sint-weekend! 🎁 ...

15 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op