Missiehuis Park 0ong

1985 HE, DRIEHUIS NH

Vraagprijs € 830.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Wandel over de locatie en krijg een goede indruk van het project Missiehuis park. Voor al uw vragen kunt u terecht bij het info-punt ter plaatse. Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Driehuizerkerkweg, ten noorden van de historische gebouwen. De...

Volledige beschrijving

Wandel over de locatie en krijg een goede indruk van het project Missiehuis park. Voor al uw vragen kunt u terecht bij het info-punt ter plaatse.

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Driehuizerkerkweg, ten noorden van de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft via een bijzondere metalen tuinpoort een entree en een tuin aan de westzijde en een berging passend binnen het ontwerp, entree en tuin aan de oostzijde. De tuinen krijgen groene perceelafscheidingen en de berging een groen Sedum dak. Het herenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte deel van het dak van de woning komen zonnepanelen.

Kenmerken

Inhoud
475 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij