Nieuws vanuit Mooijekind Vleut

Ontmoet ons team: Patricia Meijer - Binnendienst Amsterdam

Ontmoet Patricia Meijer, onze binnendienst in Amsterdam! Hoe ondersteunen binnen- en buitendienst elkaar op een makelaarskantoor? En wat maakt haar baan zo leuk?

Lees meer

Ontmoet ons team: Isabelle Band - Certified Expat Broker

Ontmoet Isabelle Band, onze Certified Expat Broker in Amsterdam! Wat doet een Certified Expat Broker? En hoe werken de kantoren in Amsterdam, Haarlem en Heemstede-Aerdenhout samen?

Lees meer

Meet our team: Isabelle Band - Certified Expat Broker

Meet Isabelle Band, our Certified Expat Broker in Amsterdam! What does a Certified Expat Broker do exactly? And how do the offices in Amsterdam, Haarlem en Heemstede-Aerdenhout work together?'

Lees meer

Al het goede komt in drieën.

Mooijekind Vleut Makelaars maakt zich klaar voor de toekomst. In drie jaar twee kantoren erbij, in Amsterdam en Heemstede-Aerdenhout. Want er gebeurt veel in het noorden van de Randstad. En er gaat nog veel meer gebeuren. De komende acht jaar worden in Haarlem en Amsterdam tienduizenden nieuwe woningen gebouwd. Om in die groeiende nieuwbouwmarkt een leidende rol te blijven spelen, krijgen Bas van Amerongen en Gerard Vleut versterking van Menno Mönch RM RT. Nieuwbouwspecialist bij uitstek. En: sinds 1 juli 2017 volwaardig partner.

Lees meer

Een vijfde meer woningen verkocht in maart

In maart van dit jaar zijn in totaal 16.124 woningen verkocht, 20,4 procent meer dan een jaar eerder.

Lees meer

- 6% BTW tarief bij onderhoud

In de periode 1-3-2013 tot 1-3-2014 geldt een verlaagd BTW tarief voor de arbeidskosten van onderhoudswerkzaamheden aan een woning. Het gaat om het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Maar ook de aanleg en onderhoud van de tuin.

Lees meer

Social wall Mooijekind Vleut

Onze cliënten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM