De Vierhoek 0ong

2012 DS, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken. DE VIERHOEK De woningen van De Vierhoek zijn ondergebracht in vier zogenoemde bouwblokken. Deze vormen...

Volledige beschrijving

De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken.

DE VIERHOEK
De woningen van De Vierhoek zijn ondergebracht in vier zogenoemde bouwblokken. Deze vormen de vier hoeken waar het bouwplan zijn naam aan ontleent. Binnen deze vier hoekblokken ontstaat ruimte voor een hof en nog een zestal hofwoningen. Aan de Tempeliersstraat komt een pleintje met horecaterras. Onder de gebouwen en het Hof van De Vierhoek komt een kelder, hierin bevinden zich de meeste bergingen van de koopwoningen en de stallingplaatsen voor auto’s. Het project is een mooie mix van verschillende woningtypen, van woon/werkstudio tot dubbellaags penthouse.

LOCATIE
In de statige Koninginnebuurt naast de Oude Stad en op 240 meter van de Stadsschouwburg. Vanuit deze nieuwe plek, kun je werkelijk alles doen: shoppen, naar musea, theater of de film, heerlijk uit eten, borrelen of bootje varen. Met het strand, de duinen en het bos op fietsafstand ligt het 24/7 vakantiegevoel op de loer in het gezellige Haarlem. Ook De Haarlemmerhout, het oudste groene Rijksmonument van Nederland, ligt samen met de Kleine Hout, rondom de kinderboerderij, het pannenkoekenhuisje en het Hildebrandmonument, op loopafstand. Dit is een geweldige locatie op een van de mooiste stukjes van Haarlem!

PENTHOUSE
Penthouse? Dakvilla? Zeg het maar. Dit bijzondere appartement bevindt zich op de vierde en vijfde verdieping in Blok 1 aan de Tempeliersstraat. Op de plek van het voormalige HKB gebouw.

De entree tot het penthouse bevindt zich op de vierde verdieping, net als het enorme dakterras en de leefkeuken. Met een fraaie zes meter hoge vide over beide verdiepingen voorzien van een impostante glaswand en een open trap naar boven. Op de vijfde verdieping bevinden zich de woonkamer, slaapvertrekken en badkamers. De berging en stallingplaats bevinden zich in de kelder van het gebouw. Aan de noordkant kijk je door de dubbelhoge glaswand prachtig uit over de oude stad.

In het gebouw aan de Tempeliersstraat komen achtentwintig uiteenlopende appartementen, waaronder twee woon-/werkstudio’s. Ieder koopappartement krijgt in de kelder een eigen berging en er is een stallingplaats voor een auto voorzien. Verder bevindt zich in dit gebouw de entree naar de kelder en stallingsgarage, de fietsvoorziening van Dansschool Schröder en een commerciële ruimte voor horeca. Stads wonen, je eigen plek dichtbij het centrum.

ALGEMEEN
* Woonoppervlakte van 163 m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Met dakterras
* Koopsom van € 1.386.000,- v.o.n.
* Inclusief parkeerplaats

Bel ons voor meer informatie op 023-5420244.

Kenmerken

Liggingen
Vrij uitzicht
Inhoud
432 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
163 m2
Soort
Penthouse
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij